Yardım lazım

Dostlar kızlarımın ikisini de aynı şekilde besliyorum aynı şekilde suluyorum ama 1 tanesinin durumu iyiye gitmiyor gübreye fazla yükledim diye olmuştur diye düşündüm ikisinide 2 gün önce Flush attım ama önce yapraklarda kahverengi benekler vardı şimdi hem çoğaldı hemde sararmaya başladı. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
 

drsmoke

Üye
Azot basmış yanmış knk veg gübresi veriyorsan verme daha. Sadece bloom gübreleriyle devam et
 
Azot basmış yanmış knk veg gübresi veriyorsan verme daha. Sadece bloom gübreleriyle devam et
Evet biobizz grow gübresini çok yükseltiyor sonlara doğru,onu daha vermem de şimdi bu sıkıntıyı nasıl gideririm Flush sonrası geçer diye düşündüm daha kötü oldu gibi sadece azottan olsaydı Flush sonrası daha iyiye gitmesi gerekmezmiydi?
 

drsmoke

Üye
Kanka bi iki tur boş sulama git ve sonrasında yine bi iki tur gübreleri biraz azaltarak ver. daha iyi bilgisi olanlar yazacaktır
 
@TheGodfather47 Kankam benim bitki sanki daha kötüye gidiyor gibi anlamadım kahverengi benekler çoğaldı sararmalarda öyle Flush sonrası kuruduktan sonra litre başına 2 ml gelecek şekilde calmag verdim yarım doz da Bloom ve top max verdim Bi bakıver sana zahmet yav.
 
Kanka bariz kalsiyum eksikliği bu ya arttir yada alamiyor bitki bi enayilik var
Valla aynı şekilde diğer bitkiyide besliyorum onda hiç bir sorun yok ama bu tuhaf gidiyor pazartesi tds metre gelecek onunla ölçerim alttan da o zamana kadar kurur ve su ister boyun bükerse azıcık su versem olur mu pazartesiye kuruyacak şekilde ?
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst