cocomix ile güvercin ve koyun gübresi kullanmak

booost

Yeni üye
Selam kankacım, kafa patlatmana ne gerek var. Teknolojiden yararlan. Gübreli suyunu hazırla, şu aletle ölç;


Örneğin 500 mü yazıyor? Veg'deki bitkiye rahatlıkla verirsin. Belki gübrelerin düşündüğün kadar ağır değildir. Ölçtüğünde çok küçük rakamlar da görebilirsin. Ayarlarsın hemen iki dakikada.

Örnek bi tablo aşağıda. Ölçe ölçe gidersin. Aç da kalmamış olurlar, kusacak hale gelmemiş de olurlar :)

Ekli dosyayı görüntüle 5156
kanka çok sağol tds metrede var tabloya bakarak ilerliycem sonuçları paylaşıcam
 

Rioo

Üye
toprağını %10-20 arası katı solucan gübresi ile karıştırıyorsun kanka. dilersen sıvı alıp 2 haftadan sonrada gübrelemeye başlayabilirsin. plagronun solucan ve yarasa gübreleri var piyasada bulabileceğin en kaliteli ürünler onlar. ph düşürücü için elma sirkesi öneriliyor ancak bilmiyorum. bunlara ek elinde cal mag bulundurmalısın eğer burdada doğal olsun diyorsan yumurta haşladığın su kalsiyun epson tuzuda magnezyum kaynağıdır. eksiklik görürsen bunlardan yyararlanabilirsin.
Beyler şiddetle uyarıyorum elma sirkesi bitkinizin tadını kokusunu kafasını siker atar. Ben tek 1 kez suladım oda hasat sonuna denk geldi ebemin amini tersten gördüm leş gibi koku kafa yok. Üzüm sirkesi, üzüm sirkesi, üzüm sirkesi diyorum başkada bişey demiyorum. Üzüm sirkesini kemal kükrer marka kullandım ve hayatımda içtiğim en lezzetli sigarayı içtim diyebilirim. Boş esrar içiyodum o kadar lezzetliydiki.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Mordecai Chat bot:
    ******** *** ******* *** *** *********
    Mordecai Chat bot: ******** *** ******* *** *** *********
    Üst