*** Yurt dışından gizli kargoyla gelen tohumlar***

HaRMaN:)

Üye
Merhaba arkadaşlar yurt dışından türkiyeye gönderimi olan x bir seedbank tan tohum siparişi verdim. Adres ve kimlik bilgilerim doğru. Kargo şekli Ultra gizli kargo seçimiyle oldu. farklı bir ürün içinde gönderim yapıyorlarmış. Siparişi geçtim ürün şuan kargolandı. Benim sorum şu acaba bu siparişim amcalar tarafından farkedilir mi kapıma amcalar gelirmi. Bu konuda fikri veya tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
 

CaliforniaLov3

Yeni üye
Yakın zamanda ben de bilindik bi bankadan sipariş verdim sorunsuz şekilde geldi. Gümrükte fark edilmesi durumunda da tohumları ezip öyle gönderiyorlar ya da direkt yok ediyorlarmış. Yasal olarak bi yaptırımı yok. Yine de yakalanması durumunda ismin soy ismin adresin vs ortada olduğu için en fazla gözlerini üzerine çekersin bir de verdiğin paradan olursun diye düşünüyorum. Siparişi verdiğin adrese daha sonra savcılıktan arama izni çıkarmak için de bu durumu kullanabilirler sanırım.
 

Bigbut

Müptezel
Hic bi cacik olmaz. Ulkemizde kurumlar arasında baglanti yok.
Yani jandarmanin bildigini polis bilmez gumruk polisinin bildigini narkotik bilmez. 3 5 tohum icin de kimse takip etmez kimseyi.
En kotu tohumunu ezerler ya da el koyarlar.
 

HaRMaN:)

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar içime su serptiniz bugün kafam güzelken bunun tribine düştüm saatlerce o arada da foruma yazmak istedim :)
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    L lityum: **** ******* hahahaha **
    Üst