Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar terasta baktığım bitkim yeni yeni sömeklenmeye başlıyor doğal gübre olarak ne verebilirim sizce muz kabuğunu nasıl vermeliyim yarasa gübresi vereceğim bunun yanında azota ihtiyaç olur mu kuş gübresi şerbeti verebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.
Arkadaşlar terasta baktığım bitkim yeni yeni sömeklenmeye başlıyor doğal gübre olarak ne verebilirim sizce muz kabuğunu nasıl vermeliyim yarasa gübresi vereceğim bunun yanında azota ihtiyaç olur mu kuş gübresi şerbeti verebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.
yeni sömeklenmeye başlıyorsa güvercin şerbeti ver şuanlık yarasa gübresi kullanmaya başladıktan sonrada 3-4 büyük boy patatesin kabuğunu bi tencereye alıp 20 dakika kadar haşla kısık ateşte 2 gün beklet süzüp lt ye 1 su bardağı olacak şekilde suyuna ekleyip ph ölçerek sulama yap muz kabuğunuda ayrı bi şeyde en son 2. günün sonunda patates kabuğuna süzdükten sonra ekleyebilirsin
az azot bol patasyum çok fosfor , çiçekte iyi olur. harhangi bi çiçekçiden bu ufak şişe alsan , ph içinde beş damla sirke ,sömeğe güzel bi giriş olur. en doğal yöntem bu bence
yeni sömeklenmeye başlıyorsa güvercin şerbeti ver şuanlık yarasa gübresi kullanmaya başladıktan sonrada 3-4 büyük boy patatesin kabuğunu bi tencereye alıp 20 dakika kadar haşla kısık ateşte 2 gün beklet süzüp lt ye 1 su bardağı olacak şekilde suyuna ekleyip ph ölçerek sulama yap muz kabuğunuda ayrı bi şeyde en son 2. günün sonunda patates kabuğuna süzdükten sonra ekleyebilirsin
yok kanka öyle yetersiz gelir iç kısmında esas vitamini ha ziyan etmemek amaçlı kullanılabilir seyreltmeye pek gerek yok onu aman aman bi değer olacağını sanmıyorum
biri 5 damla sirke diye rastgele bilgi verir, biri ph uğraşma diye tavsiyede bulunur. kimse kulak asmasın böyle şeylere, herkes laboratuvar hesabı yaparak bitkisine baksın. emekleriniz boşa gitmesin.
biri 5 damla sirke diye rastgele bilgi verir, biri ph uğraşma diye tavsiyede bulunur. kimse kulak asmasın böyle şeylere, herkes laboratuvar hesabı yaparak bitkisine baksın. emekleriniz boşa gitmesin.
aslında organik gübrede ph ayarlamanın pek bi mantığı yok güvercin solucan vs haklı biyerde sentetik gübrelerde ph ayarlamak şart oluyor doğal güvercin gübresi mesela zaten asidik olduğu için ph ı baya dip noktalara çekiyor içerisindeki bakteriler uygun ph ı ayarlıyor sanırım envai çeşit bakteri mikoriza türüyor güvercin gübresine yoksa bitek npk ile o denli bitkileri çıldırtmaz zaten saygılar dostum biraz relax ol
solucana net bişey söylemiyimde çocukluktan beri güvercin gübresini kullanırım bitkilerde hiç yoksa vegde hiçte ayarlamışlığım yok ph ı ne ph sıkıntısı ne bi besin eksikliği hiç bişey yaşamadım fazla kaçırıp bitkiyi yakmaktan başka