venusproject
Yeni üye
pekmez takviyesi önermiştiniz ama nasıl hazırlıyoruz nasıl veriyoruz anlatabilir misiniz
somufu' Alıntı:kanka harnup pekemezini kullanmanı tavsiye ederim. oran 1:10, yani 1 litre su dokuyorsan eger 10 da biri kadar pekmez dok suyun icine
kanka tohumsuzun bu konuyla ilgili bir videosu var bulabilirsen en detaylı şekilde tohumsuz reisimiz anlatmışAliço' Alıntı:somufu' Alıntı:kanka harnup pekemezini kullanmanı tavsiye ederim. oran 1:10, yani 1 litre su dokuyorsan eger 10 da biri kadar pekmez dok suyun icine
Kanka pekmezi yeni öğrendim şimdi ve merak etim nedir ne işe yarar biraz açar mısın
Demlikk' Alıntı:Kardeşim el çıkarması olursa çok iyi olur ama %100 organik keçiboynuzu pekmezini (harnup) arkadaşın verdiği ölçülerde ılık suda iyice çalkalayarak tortularının dahi çözülmesini sağla
ben ilk 2 grow umda son flush ımı onunla yaptım ve etkileri gerçekten gözle görülür oluyor kesinlikle tavsiye ederim.
jackHerrer' Alıntı:Demlikk' Alıntı:Kardeşim el çıkarması olursa çok iyi olur ama %100 organik keçiboynuzu pekmezini (harnup) arkadaşın verdiği ölçülerde ılık suda iyice çalkalayarak tortularının dahi çözülmesini sağla
ben ilk 2 grow umda son flush ımı onunla yaptım ve etkileri gerçekten gözle görülür oluyor kesinlikle tavsiye ederim.
kanka pekmezi flush suyuna mı kattın yoksa flushtan sonra ki sade sulama suyuna mı kattın
player' Alıntı:20 litrelik saksı var .. hasat zamanı yaklaştı...60 litre su ile içine pekmezi karıştırıp calkalayıp flushı mı yapıoz .. sonra bitkiyi öldürüoz suda vermiyoruz ölemi?
ben tam anlayamadım hasat zamanımı yapılıor bu iş
nightdrive' Alıntı:player' Alıntı:20 litrelik saksı var .. hasat zamanı yaklaştı...60 litre su ile içine pekmezi karıştırıp calkalayıp flushı mı yapıoz .. sonra bitkiyi öldürüoz suda vermiyoruz ölemi?
ben tam anlayamadım hasat zamanımı yapılıor bu iş
Hasat zamanı geldıgınde yapman gereken bunlardır:Sırasıyla
1-Saksının 5 katı su ile bitkini flush yapıcaksın 10-12 gun boyunca
2-1.hafta sadece su ile 2.hafta su+pekmez ile
3.2 hafta sonrasında bitkinin toprağı kuruduktan sonra 2 gun boyunca karanlık bi ortama koyucaksın.
3.2 gunden sonra bıtkını kesebılırsın
player' Alıntı:1 kez saksının 3 katı kadar verdik ....sonra toprak kurudu bu defa yine saksının 3 katı kadar suyu pekmezlemı vericez ? saksım 20 litre peki 60 litre suyun ıcıne ne kadar pekmez koyucaz....10 12 gun demıssın sureklı 60 lıtre sumu vericez hocam? biraz daha açık ve net yazarsan sevınırım
nightdrive' Alıntı:player' Alıntı:20 litrelik saksı var .. hasat zamanı yaklaştı...60 litre su ile içine pekmezi karıştırıp calkalayıp flushı mı yapıoz .. sonra bitkiyi öldürüoz suda vermiyoruz ölemi?
ben tam anlayamadım hasat zamanımı yapılıor bu iş
Hasat zamanı geldıgınde yapman gereken bunlardır:Sırasıyla
1-Saksının 5 katı su ile bitkini flush yapıcaksın 10-12 gun boyunca
2-1.hafta sadece su ile 2.hafta su+pekmez ile
3.2 hafta sonrasında bitkinin toprağı kuruduktan sonra 2 gun boyunca karanlık bi ortama koyucaksın.
3.2 gunden sonra bıtkını kesebılırsın
jackHerrer' Alıntı:player' Alıntı:1 kez saksının 3 katı kadar verdik ....sonra toprak kurudu bu defa yine saksının 3 katı kadar suyu pekmezlemı vericez ? saksım 20 litre peki 60 litre suyun ıcıne ne kadar pekmez koyucaz....10 12 gun demıssın sureklı 60 lıtre sumu vericez hocam? biraz daha açık ve net yazarsan sevınırım
kanka sürekli 30 lt dökülmeyecek bildigim kadarıyla cannabis16 adlı arkadas yardımcı olmuştu.
Hasattan 2 hafta önce saksından 1 kereye mahsus 60 lt su geçireceksin(1 gün içinde azar azar geçircen saksıdan). Bu suyun içine pekmez koyma bence kanka sonuçta akıp gidecek o koydugun su pekmez de boşa gitmesin. Bu flushı yaptıktan sonra saksın kurusun o sulamanda pekmez koy vereceğin suya. Ve hasat yapacağın zaman toprağın kuru olsun