ilk grow tangie fem - Mango skunk

alemci

Yeni üye
Arkadaşlar merhaba,

ilk grow ve ilk mesajım öncelikle hepinize selamlar.

müstakil evimde uygun bir odamda ilk ciddi denememi gerçekleştiricem. daha önce bir iki bitki denemek amaçlı büyüttüm. birini hiç budamadım, birini toppping yaptım budadım vs baya bitkiyi analiz edip okuyup öğrenip öyle geldim diyelim :)

Öncelikle

3 saksım var.

1 Tangie fem, 1 Mango Skunk fem, 1 adette kendi içtiğim ottan çıkan bir tohum var. kendi ektiğim tohum 2 haftadır çiceklenmede fakat onu ben yaklaşık 3 ay dışarıda güneşte büyümede tuttum. tabii bu büyümede onu hep budadım. budarken klon aldım onları denedim vs. çiçeklenmeye geçmeden dahi bahçede acayip 10 metre öteden tek başına 30cm boydayken koku veren bit bitki.

neyse

diğer 2 fem tohumum 5 günlük henüz.

- 4 metre2 bir alanım var. alanın kapısı açık ve 65m2 başka bir odaya bakıyor. yani havalandırma derdim yok. etrafta zaten ev mev yok.

- sahibinden üzerinden 500wad cob led spektrum ışık aldım. en fazla 3 saksım olacak saksılar 18L. autoflower alırsam tohum daha ufak saksı kullanıcam.

- hindistan torfu ile kaliteli bir orman toprağını harmanladım. en dibine kovanın %25ine solucan gübresi koydum. bu gübre diğer %75 karışım ile karışmadan dipte duruyor. en son güçlenen kökler sadece ulaşsın diye.

- gübre olarak elimde ço kaliteli yarasa gübresi var bunu kullanmayı düşünüyorum ara ara. Sanki başka bişi kullanmaya gerek olmaz gibime geliyor.

- Evde ters osmos arıtma sistemim var sulamayı içme suyu ile yapıyorum.

- evde yerden ısıtma olduğu için ve kabin derdim olmadığından nem hep %50 60 arası, sıcaklıkta 23 24 derece arası hiç değişmiyor.

- Femleri 4 hafta 18/6 tutup 12/12 ye geçirmeyi düşünüyorum.



Sizce bu şekilde kendi hasatımı alabilir miyim? neyim eksik, neyim yanlış ?

şimdiden teşekkürler :)
 
S

silas

Guest
Hayırlısıyla bir başla bakalım bit ki neyim var neyim yok sana söyler zaten, ph ölçer ve calmag almanı tavsiye ederim.
 

alemci

Yeni üye
teşekkürler cevabın için :) Bu ph ölçer kesin lazımmı hep arıtma suyu versemde?

500w spektrum led yeter mi 3 saksıya?
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • Kanka Chat bot:
    ***** *** ******* *** *** *********
    +1
  • L lityum:
    ** hahahaha* ****** hahahaha
  • L lityum:
    ***** **********
  • Houp53 Houp53:
    ******** ******* ********** ***** ******** ***** **** **** ** ** ***** ***** ***** **** ****** ******* ***** ********** ********* ****** ******** ****** ********** ** ******** ******** ******** ***** ********* hahahaha ***** ********** **** ***** ******** *******
  • L lityum:
    ***** **** hahahaha*
    +1
  • Houp53 Houp53:
    ******** ***** ********** ******** ***** ****** ****** ***** **
  • Houp53 Houp53:
    ***** **** hahahaha********* ******
  • H happyworld:
    hahahaha *** ****** ****** *** ** ** ******** ****** ********** * ***** ********** ** * ***** ** hahahaha* ****** ** ******** **** *** ******** ****** ** ******* ********* **
  • S SuperKafa:
    ******** ********
  • S SuperKafa:
    hahahahahahahaha hahahahahahahaha
  • S SuperKafa:
    ****** ****** ******* ********** ** ******* ***** ***** hahahaha* ********** ** ** ***** ** ***** ****** ******** ***** *******
  • S SuperKafa:
    ** hahahaha*
  • N next:
    **** ***** ** hahahaha
  • S SuperKafa:
    ***** ******* ********** ***** ****** ***** ******** ******* hahahaha* ** ********* hahahaha*** ******** ********** *** hahahaha** *** ******* ** ********** *** *** ** ********* ********* ******* ********* ******* ********* ****** *** ******** ***** ********* *** hahahaha*** *****
    S SuperKafa: ***** ******* ********** ***** ****** ***** ******** ******* hahahaha* ** *********...
    Üst