Esrara karsi gelisen tolerans.

Lucky

Müptezel
@Cashh Nerde ne yazdığını bile bilmiyorsun konu senin mi başlığın altına bak kimin görürsün hiç bi mesajımda adın sanın şeklin semalin yok sen boyna benim mesajlarima yazıp duruyorsun evet 6 aydır hergün en az 2 gr içiyorum kafamda şuan on numara uzatma
 

Cashh

Doktor
@Cashh Nerde ne yazdığını bile bilmiyorsun konu senin mi başlığın altına bak kimin görürsün hiç bi mesajımda adın sanın şeklin semalin yok sen boyna benim mesajlarima yazıp duruyorsun evet 6 aydır hergün en az 2 gr içiyorum kafamda şuan on numara uzatma
Belki dediğin gibi oldu ben senin yorumuna yazmış olabilirim. Artık aklımda tutarım @Lucky.
Bir daha sana ait bir yoruma katılmam.
 

Cashh

Doktor
Aksini idda edemem benim de çoğunluk kafam güzel açıyorum siteyi demekki ben yazdım senin yorumuna konu nu baltalamışım o halde kusura bakma.
 

Woppy

Ordinaryüs
sınır sensin kanka. hala herşey yolundaysa neden devam etmeyesin zaten :D t-break yapması gerekenler düşünecek
Valla knk hersey yolunda zaman zaman içiş sekli ve miktar değişiyor ama güzel bi temizlenmek lazım kafaya koydum ramazanda 1 ay içmicem tertemiz olur herhalde cigerler sigarada az icecez.
 
Ben işin içinden çıkamıyorum 10 yıldır hergun artık günde 3 -5 grm arasına çıktı ama vucud iflas noktasına geldi sinir desen hergun heryerde kavga hemen eve koşup bı cifli uyuyorum çok zor ağa Allah herkezin yardımcıo olsun not yurtdışında yaşıyorum birde kendim yegistirince başından kalkamıyorum
 

garezzz

Yeni üye
Kankalar bu wiz khalifa denen lavuk her gün saat bası içiyor. Bu adamda ne gibi etkiler olur. Hiç kötü olmuyor mu bu
 

pokerist

Yeni üye
Vücudumuzun esrara karşı tolerans geliştirmesi ve Tolerans molası vermek.

1.Tolerans molası Nedir?
2.Neden Tolerans Molası Vermelisiniz?
a. Artan Zihinsel bulanıklık.
b. Uyuşturucu Testini Geçebilmek
c. Esrar Kullanım Bozukluğu Riskini Azaltmak
d. Esrar Toleransımızı Azaltmak
e. Genel Sağlığınızı Değerlendirmek İçin kendinize Vakit Ayırmak
3.Tolerans molasına İhtiyaç Duyduğunuzun İşaretleri nelerdir?
4.Tolerans molası Nasıl yapılır
a. Kendinize bir Zaman belirleyin.
b. Geri Çekilme Belirtilerine Hazırlanın
c. Kendinizi meşgul Edin
5. Ne Kadar Süre Tolerans Mola Vermeliyim?
6. Ne Sıklıkta Tolerans Mola Vermeliyim?
Tolerans molası Nedir?

Yabancılar arasında t-break olarak bilinen tolerans kırılması, esrar tüketicileri tarafından kullanılan bir terimdir.
Esrar kullanmayı bırakmaktan başka bir şey değil.
En azından bir süreliğine.
Basitçe söylemek gerekirse, vücudun Kannabinoidleri, özellikle de THC için oluşturduğu toleransı sıfırlamasına yardımcı olmak için esrar tüketiminin geçici olarak durdurulmasıdır.
Bu kural sadece esrar için geçerli değildir.
Her şeyin fazlası kötüdür. Soğuk algınlığından kurtulmak için aldığınız ilaçlar bile aşırıya kaçarsanız aynı etkiyi gösterebilir.
Herhangi bir şeyin tekrar tekrar kullanılması, vücudu ona karşı bir tolerans oluşturmaya zorlayacaktır.

Benzer şekilde, Esrarı biraz fazla tüketmek, vücudunuzun içinde bulunan Kannabinoidlere karşı toleranslı hale getirebilir.
Sonuç?
Daha da fazla tüketiyorsun fakat kafan güzel olmuyor.

Neden Tolerans Molası Vermelisiniz?
Tolerans molası birçokları için iyi bir fikir gibi görünmeyebilir, ancak size bol miktarda fayda sağlar. İşte t-mola vermeyi düşünmeniz için birkaç neden:
Artan Zihinsel bulanıklık
Hiç biraz kaybolmuş gibi hissettiniz mi?
Bir şeyleri hatırlamaya çalışırken zorlanmak.
Zihinsel bir sisin içerisindeymişsiniz gibi hissetmek.
Böyle şeyler hissediyorsanız, hayatınızda mola vermenin zamanı gelmiştir.
Uyuşturucu Testini Geçin
Korkunç uyuşturucu testi hafif bir kullanıcıyı bile panikletir. Bir iş arıyorsanız veya şirketiniz bunları rastgele yapıyorsa, bu daha da zorlaştırır.

Ne yapabilirsin?
Bu gibi durumlarda, bir tolerans molası zorunlu hale gelir. Sisteminizden THC yi atmanın uzun zaman aldığını unutmayın.
Örneğin, bir idrar testi, kullanımınıza bağlı olarak 30 güne kadar THC'yi tespit edebilir.
Tükürük testleri 2 gün THC'yi tespit edebilirken kan testleri için bu süre 36 saati bulabilir . THC yaklaşık 90 gün boyunca saçta da tespit edilebilir! Bu nedenle, yaklaşan bir uyuşturucu testiniz varsa önceden plan yapın.
THC'nin sistemimizden çıkması neden bu kadar uzun sürüyor?
Çünkü THC yağda çözünür ve yağ dokularında birikmeye başlar. Bu çalışmaya göre, egzersiz yaptığınızda THC çözünebilir ve kan dolaşımına yayılabilir, bu nedenle yakın zamanda egzersiz yaptıysanız uyuşturucu testiniz ters gidebilir.
Esrar Kullanım Bozukluğu Riskini Azaltın
Önemli sağlık sorunları fark etmenize rağmen esrarı kötüye kullanırsanız, Esrar Kullanım Bozukluğu ya da bağımlılığı geliştirebilirsiniz.
Esrar Toleransını Azaltın
Esrar için yüksek toleransı azaltmak, tolerans kırılmasının birincil faydasıdır. Daha önce de belirtildiği gibi, düzenli tolerans molaları vücudunuzu sıfırlayabilir.

İlk esrar kullandığınızda hissettiğiniz o duyguyu hatırlıyor musunuz?
Tekrar deneyimlemek istiyorsanız kısa bir mola verin. Bu sadece çok para biriktirmenize yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda kendinizi o kadar yüksek hissetmek için daha da fazla tüketmenizi de önleyecektir.

Genel Sağlığınızı Değerlendirmek İçin kendinize Vakit Ayırın
Esrar tüketimine ara vermek, fiziksel ve zihinsel sağlığınızı yeniden değerlendirmeniz için size zaman tanır.
Artık kendinize odaklanabilir ve herhangi bir rahatsızlıktan muzdarip olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.
Herhangi bir sorun olmasa da t-mola verebilirsiniz ancak, sağlığınızın bozulduğunu fark ederseniz, bir mola verme zamanı gelmiştir. Örneğin, bazı kullanıcıların aşırı sigara içme nedeniyle akciğer fonksiyonlarında azalma olabilir ve bunu fark etmeyebilirler, ancak bir t-break, semptomları yakalamanıza ve bunları yönetmenin yollarını bulmanıza olanak tanır.

Tolerans Arasına İhtiyacınız Olduğunu Gösteren İşaretler:
Bunu neden yapmanız gerektiğini bile bilmiyorsanız, kısa bir mola vermek oldukça zor olabilir. İşte anlamanıza yardımcı olacak birkaç işaret:
Kronik öksürük
Yüksek bir seviyeye ulaşmak için daha fazla esrar kullanmak
Motivasyon eksikliği
Hafıza bozukluğu
Endişe
Kan kırmızısı gözler
Yavaş refleksler ve tepki
Paranoyak davranışlar
Uyku hali
Burada bahsedilen tüm belirtileri yaşamıyor olsanız bile, bir veya iki gününüzü bunun üzerinde kendinizi gözlemlemeye ayırın ve sonra düşünün.
Kaygı mı yaşıyorsunuz?
Bütün gün uykulu mu hissediyorsun?
Herhangi bir şeyin kaydedilmesi uzun zaman alıyor mu? Bu soruları sorun ve yakında cevapları öğreneceksiniz.

Tolerans Arası Nasıl Alınır


T-molası vermeden önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör var. Ancak, ilk adım, bir mola verme isteğinizdir. Bu kararı verdiğinizde, diğer her şey basitleşir. İşte bilmeniz gerekenler:

Bir Zaman Çerçevesini Aklınızda Tutun



Hemen başlamadan önce bir planınız olsun. Örneğin, belirli bir zaman dilimi olmadan kısa bir mola vermek, hazırlıklı olmadığınız için sinir bozucu olabilir. Ancak, ne yaptığınızı öğrendikten sonra, işler daha kolay hale gelir.

Bazı kullanıcılar bir hafta ara verir, bazıları ise bir ay ara verir. Ancak, bir t-break ile başlamadan önce plan yaparsanız ve bir zaman dilimi ayırırsanız. Bu size sadece molanıza bağlı kalmanız için daha başarılı bir şans vermekle kalmayacak, aynı zamanda her şeyden sorumlu olduğunuzu bilerek rahat hissedeceksiniz.

Ek olarak, bir t-break sırasında gün saymak da sisteminizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Örneğin, sağlığınızın genel olarak iyileşmesi için 20 günlük bir ara verilirse, vücudunuzun kendini sıfırlaması için yaklaşık 30 güne ihtiyacı olduğunu bileceksiniz.

Geri Çekilme Belirtilerine Hazırlanın
Sık esrar kullanan biri değilseniz, herhangi bir yoksunluk belirtisi görmeyebilirsiniz. Ancak, her gün esrar kullanıyorsanız, bazı yan etkiler yaşayabilirsiniz.

Ne olursa olsun, kendinizi geri çekilmeye hazırlamak en iyisidir çünkü aşağıdaki semptomları deneyimlediğinizde başladığınız işi yarıda bırakmak istemezsiniz. Bu belirtilerden herhangi birini yaşarsanız panik yapmayın:

Ruh halindeki değişiklikler
Sinirlilik
İştahta azalma
Uykuya dalmada zorluk
Soğuk terler
Aşırı terleme
Motivasyon eksikliği, isteksizlik

Şiddetli bir şey olmadığı sürece, bu sorunların çoğunun kendi kendine geçeceğini bilin. Unutmayın, sadece birkaç gün meselesi ve her şey normale dönecek. Bununla birlikte, mide ağrısı veya kusma gibi şiddetli semptomlar yaşıyorsanız, bir doktora gitmeniz gerekecektir.

İyi haber şu ki, esrar bağımlılığı yaygın değildir. Şiddetli semptomları olan diğer sert uyuşturucuların aksine, esrar kullanmayı bırakmak daha kolaydır. Bazı durumlarda, sık kullananlar bile herhangi bir yan etki yaşamazlar.

Kendinizi Meşgul Edin
Bir mola vermeyi çok zor buluyorsanız, başka bir şey düşünmeye başlayın. Şu anda yasak bir meyve olduğu için canınız esrar çekiyor olabilir. Kendimize yapmamamızı söylediğimiz şeyleri yapmayın.

Dikkatinizi dağıtmak ve kendinizi meşgul etmek için, aklınızı esrardan uzaklaştıracak hobiler düşünün. Esrar kullanıcılarının çoğu yaratıcıdır, bu yüzden hayal gücünüzü çalıştırın ve kendinizi meşgul edin.

Ne Kadar Süre Tolerans Mola Vermeliyim?
Bu sorunun kesin bir cevabı yok. Esrar herkesi farklı şekilde etkilediği için gün sayısı değişecektir.

İlk kez tolerans molası veriyorsanız, daha iyi denemeniz ve vücudunuzu anlamanız gerekir. 1 ila 3 günlük bir tolerans molasından sonra seyrek tüketicilerde THC seviyelerinin yüzde elli düştüğü, sık kullanıcılar için 5 ila 15 güne kadar uzayabileceği bildiriliyor.

7 günlük bir t-mola ile başlamak ve nasıl gittiğini görmek en iyisidir. Yaklaşan bir uyuşturucu testiniz varsa veya THC'yi vücudunuzdan tamamen çıkarmak istiyorsanız, en az 90 gün boyunca bir t-mola verin.




Ne Sıklıkta Tolerans Mola Vermeliyim?
Yine, bu sorunun doğrudan bir cevabı yok çünkü bedeninize, tüketim alışkanlıklarınıza ve ara verme hedefinize bağlı.

Toleransınızın arttığını her hissettiğinizde ara vermeye karar verebilirsiniz ve bu, vücudunuza bağlı olarak 3, 6 veya 9 ayda bir olabilir.

Günün sonunda, her şey iyi hissetmek ve alışkanlığın tadını çıkarmak için gerekli olanı yapmakla ilgilidir. İlk etapta neden esrar kullandığınızı hatırlayın. Sık kullanım sizi rahatsız ediyorsa, belki de bir adım geri atmanın zamanı gelmiştir.

Özet
Hoşgörü molası, aşırı abartılmış bir efsane değildir. Eskiden olduğu gibi esrarın tadını çıkarabilmeniz için arada bir mola vermek çok gereklidir. Sonuç olarak, vücudunuzu dinlendirmeli ve onun için en iyisini yapmalısınız. Ayrıca, fazla düşünmeyin- sadece bir ara verin ve siz farkına varmadan her şey bitecektir.

Bir tolerans molası, esrar için toleransınızı azaltmanıza yardımcı olmaktan daha fazla fayda sağlar. Sıfırlamanız ve görmezden geldiğiniz diğer şeylere odaklanmanız için size zaman tanır.

Hakuna matata.
Dengeli dumanlar :)
Mükemmel konu kanka eline emeğine sağlık
 

Bigbut

Müptezel
Ben işin içinden çıkamıyorum 10 yıldır hergun artık günde 3 -5 grm arasına çıktı ama vucud iflas noktasına geldi sinir desen hergun heryerde kavga hemen eve koşup bı cifli uyuyorum çok zor ağa Allah herkezin yardımcıo olsun not yurtdışında yaşıyorum birde kendim yegistirince başından kalkamıyorum
Dostum kesinlille ara vermelisin, ilk once bir gunu atlatmayi dene, sonra iki gun, 3 gun derken bir bakmissin bir hafta olmus.
Seni cook iyi anliyorum ve burada senin benim gibi insan cok.
Iradene ve vucuduna guven.
Üstesinden gelmeyeceğin bir sey degil.
 

Bigbut

Müptezel
Benim de planım bu. Dün ilk kez içmedim bir akşam oda xanax ile uyudum
Uyku sorunu bende 3 gun sürüyor. Sonrasinda bur duzene giriyorum.
Hayatindan bir seyi cikarip baska bir sey sokma ama.
Daha soft seyler dene en azindan.
Xanax morfin bazli bir ilac. Beterin beteri yani.
 

Bigbut

Müptezel
Valla knk hersey yolunda zaman zaman içiş sekli ve miktar değişiyor ama güzel bi temizlenmek lazım kafaya koydum ramazanda 1 ay içmicem tertemiz olur herhalde cigerler sigarada az icecez.
Vallahi bro en guzelini yaparsin. Boyle kucuk hedefler koyarsan gayet basarili olursun.
Esrar bizi degil, biz esrari icelim.

Muslum babanin dediği gibi zamani icmisis haberimiz yok. :)
 

Bigbut

Müptezel
Kanka ben içmeyince a sosyal oluyorum yoksunluktan degil benim bi rahatsızlıgım bu :) askeri ve sivil hastanelerden adli tıptan bu rahatsızlıklarımla ilgili raporlarım var. Başka hiç bir sey kullanmıyorum alkol kimyasal bira bile içmem bunlar bana çok ters etkiler yapıyor ya karakolluk yada hapisanelik oluyorum.Hamd olsun ben inananlardanım 2 umre bide hac yaptım :)
Mubarek olsun bro.
Sifa oluyorsa ne guzel.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    ***** *****
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    *** ******* ****** ***** ******* ******
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    ********** *********
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    hahahahahahahaha***
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    *** ** ********* ***
  • psychdelicman psychdelicman:
    ******** ***** ****** **** ** hahahaha ***** hahahaha ****** hahahaha* ****** hahahaha
  • A acemiöğrenci12:
    ********* ******* ******* hahahaha hahahaha **** ****** ******** **** *** ***
    +1
  • A active661:
    ***** ****** ***** ****** hahahaha******** ******* ******* hahahaha hahahaha **** ****** ******** **** *** ***
  • psychdelicman psychdelicman:
    ******** ********** ****** ***** ***** ***
  • A active661:
    ***** ******** ********** ********** hahahaha*
  • the imam the imam:
    hahahahahahahaha*** hahahaha **
  • A active661:
    ** **** ********* ****** ***
  • Night owl Night owl:
    * ******** ********** ****** ***** ***** ***
  • Night owl Night owl:
    *** *** *** ******** *** **** hahahaha **
    +1
  • O obeb:
    ****** ********* ** ****** ********* ** ***** ******** ** *** hahahahahahahaha
  • A acemiöğrenci12:
    *** * ******** hahahaha*** ******* **
  • A active661:
    ***** hahahaha*****
  • Night owl Night owl:
    ******* **** *** **** *** ** ********* *** ****** ********* ** ****** ********* ** ***** ******** ** *** hahahahahahahaha
  • A active661:
    ******* ******** ***** ***** ********* *****
  • O obeb:
    *********
    ******* **** *** **** *** ** ********* ***
  • Night owl Night owl:
    **** **** hahahaha* *** ******* ******** ***** ***** ********* *****
  • shellman shellman:
    *** * ******** hahahaha*** ******* ** hahahaha ******* ***
  • A active661:
    ***** **** ******* ******* *** **** hahahaha** **** **** ***** ****** *** ******* hahahaha* **** hahahaha* ***
    A active661: ***** **** ******* ******* *** **** hahahaha** **** **** ***** ****** *** *******...
    Üst