Degenetica siparisleri.

methluck

Yeni üye
merhaba degeneticadan tohum siparis verdim , bugun sordugumda kargolandı dediler ama siparislerim kısmında hala resimdeki şekilde gözüküyor ayrıca whatsappdan yazdım kargo numaramı istedim ama dönüş geç oluyor , daha önce alan eline ulasan oldu mu merak ettim , bi sıkıntı olur mu ?
 
Bro kargolandı dendiyse büyük ihtimalle kargolamışlardır.Şimdi baktım siteye,son siparişim 2 ay önce geldi.Seninki gibi hala beklemede görünüyor site üzerinde.
Biraz geç dönüş yapıyorlar,ama illaki yapıyorlar.Paran kalmaz,tohumların ulaşır merak etme.
Sıkıntı yaşayan da çok,yaşamayan da.Ben yaşamayanlardanım.
 
Şimdi wp konuşmalarımıza da baktım,kargolandı dedikten 2 gün sonra takip numarası yollamışlar bana :)

Bir ara çok fazla auto diye photo çıktı muhabbeti oldu.O muhabbetler dönerken geçmiştim siparişi korka korka,auto geldi benimkiler.Ha keza photo çıksa da beni üzmezdi açıkçası ama auto diye hazırlık yapıp photo görmek insanları üzer haliyle.Her şeye hazırlıklı olarak sipariş geçtiğini var sayıyorum ben.Şimdiden hasadın bol olsun diyelim.
 

methluck

Yeni üye
siteden öğrendim kargolandığını whatsapptan kargolandı vs demediler zaten sordugum zamanda yoğunluğa göre mesaj gönderilicektir dediler canlı destekte
 
Aklın kalacaksa gün aşırı taciz et whatsapptan,ama kargolandı dendiyse sorun yok.24 Mart'ta ödemesini yapmışım ben,26'sında kargonuzu veriyoruz dediler,30'unda elimdeydi tohumlar.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    D despotdes: ***** ******
    Üst