Bebeklerimi ağlayarak uğurladım :/

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 25562
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 25562

Guest
Kimileriniz önce ki konuda grow bitti diyince beni fazla umursamadı. Bizi sattılar.Biz hep dedik ki devletimizin polisi bizim içimlik sigaramız ile işi olmaz.Ülkeye bunu sokanların peşine düşer.Sokak kenarında torbacıları kovalar.Bizimle uğraşmaz dedik.Ama bugün anladık ki artık bizimle uğraşmaya başlamışlar. Aile evinde diken üzerinde olan arkadaşlarıma sesleniyorum 50 100gr sigara hayatınızı mahvetmesin. İleride memur olacak sınavlara girecekseniz,bir süre uzak durun. Ben ileride memur olma durumum olduğu için ve bu baskın olayı olduğu zaman aileme karşı asla cevap veremem yüzüm kızarır.Growkent.magic ws ws toprakvesu. artık yurt içinden devlet sanırım ki kenevir üreticisine yardımcı olacak ürün şirketlerini baz alarak yoluna devam ediyor. Gerekirse yurt dışından sıpariş verin. 2 tane bitkimi kestim 55. günlerindeler.Ama benim 100gr sigaradan daha değerli bir aile saygım var. Arada kalan arkadaşlara sesleniyorum.Kimsenin moralini bozmak istemiyorum. 2 3 gün kafamıza takarız. bugün 600 kişiye gelenler yarın 1600 kişiye gelirler.Bu şirketlerden alışveriş yapıp TC kimlik numaramızı bile verdik. Böyle bir rezillik asla kabul edilemez ama. Ülkede adalet olmadığı için, iş yeri çalışanını kim bilir neyle tehtid ettiler ki bizim bilgilerimizi verdiler.Bu saatten sonra eğer wp üzerinden burada birisi ile konuşuyorsanız iletişimi hemen kesin.Babasının oğlunu satıyor millet. Bundan sonra sadece forumda sizlere yardımcı olmak için duracağım. Üzüldüm 2 bitkimi zor şartlarda büyüttüm kızlarım gibi baktım ama 3 gün ağlarım en fazla. Kimse bunun müptezeli değildir. Kafasında soru işareti olanlar bir süre araverebilirler. Umarım benim verdiğim kararı veremiyorsanız.Resimleri görüp bir anda düşünmeden karar verebilirsiniz :( Başımız sağolsun kankalarım
 

Herturlu

Yeni üye
Geçmiş olsun kankam, maalesef hepimize yaşattılar. İki gram keyif yapıcak insanları triplere soktular çıkardılar. Her zamanki gibi bu işlerden voleyi vuranlar, mafyalar, torbacılar dışarda rahat rahat gezer olan gariban adama olur. İyi karar vermişsin üzülsende problem değil hiç bir şey senin hayatından önemli değil kardeşim cansın
 
Ü

Üye silindi 25562

Guest
geçmiş olsun kanka. ben de söktüm attım bitkilerimi. nasıl acıttığını biliyorum. :(
hayatımızdan daha değerli değil 50 60 gr sigara.Sular durulsun o zaman grow yapmayı düşünüyorum :) ilk growumdu öğrendim nerede ne yapılacağını en azından birşeyler kaptık :) ama iş ciddiye binince ben geleceğimi ve sicilimi tehlikeye atamam. Keşke atsaydım bitkileri diyeceğime. şimdi iyi ki de atmışım diyorum. keşke atmasaydım demiyorum. o yüzden bizler bunun tiryakisi değiliz 1 2 sene içmem zaten fazla içmiyordum birazda öğrenmek ve hobi olarak istedim.Ben başardım kanka içimizde burukluk var ama. ansızın gelirlerse sıkıntı çıkar. eğer gelmezlerse de canları sağolsun. hayatımızı hiç bi zaman tehlikeye atmayalım. Ben bu olaydan karakola düşersem, evime sabah şafak yaparlarsa benim ailem rezil. Olur. Ben kimsenin yüzünü kızartamam. Sende canını sıkma 2 3 gün moralimiz bozuk olur sonra herşey düzelir canını hiç sıkma. Olması gereken oldu.
 

Morded

Kıdemli Üye
Lan niye kesip attın zaten 55 gün zar zor bekledin. Gidip Bi daga bayıra kimsenin gelmediği yere transfer etseydin ya. Üzüldüm şu an.
 

Byfendi

Kıdemli Üye
Geçmiş olsun kanka:( Ulen geribanlara yetiyor gücünüz dimi?şhow bunlar hep . dwmek ki geçen sene data tuttular , narko işsiz kaldı , ortalık malûmunuz!! Kaçan tonlar, kilolar,piyasaya düşenler dokunamayacaklarina göre, reklam lazım oooooootttuuuuuuzzzzz altıııı kiiiiiiiloooooooooo esrar maddesiii bilmemm kac tanee esrarrr kullanimina yarayan gereç bilmem kaç tane falan filaaannn.. a.g 600 kisinin evine girip rezil ettiniz len insanları... yazıklar olsun!!!
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    bandaleros bandaleros: ** ****** ** *********
    Üst