Başlangıç için ışık önerileri

ParadiseMaxi

Yeni üye
Ev de kullanılmayan bir arka oda var o odada indoor yapacağım ilk olarak 2 kök denemek istiyorum pek bir güneş vurmuyor odaya ışıklandırma için led ampul istiyorum ilk baş maliyetimin düşük olması gerekiyor eğer becerebilirsem daha büyük bir sistem yapacağım 2 kök için ne tür ışık önerirsiniz ben bir tane buldum ve bu ışıktan 4 tane alsam 2 kök için yeterlimidir?

https://www.hepsiburada.com/osakalight-30w-200watt-yuksek-watt-led-ampul-e27-gunisigi-p-HRNSLEDT030
 

ParadiseMaxi

Yeni üye
Cvp: Başlangıç için ışık önerileri

3mx4m içinde eşyalar olan, bir odada yapacağım şu dönemde ısı sorun olacağını düşünmüyorum. nem için havlu asacağım eğer yetiştirmeyi başarabilirsem makinasını alacağım. kendimce liste yapıyorum 1 adet vantilatör alacağım havalandırma için odadaki camı da açacağım 1 2 kökün pek kokacağını sanmıyorum ışık olarak çok kararsız kaldım ilk başta hps ile başlamak istemiyorum düşük maliyet ile girmek istiyorum daha 2.yapışımda sistemi mi daha da zenginleştireceğim şuan cob led araştırıyorum aliexpresten alıp burada elektrikçide yaptırabileceğimi düşünüyürorum. evdeki ve odadaki ısı ve nem değerlerini bilmiyorum bunun için ölçme aleti alacağım yorumunuzu bekiyorum ilk defa yapacağım daha araştırma ve liste yapma aşamasındayım ilk olarak düşük maliyet girmek istiyorum.
 

ParadiseMaxi

Yeni üye
Cvp: Başlangıç için ışık önerileri

aile apartmanı sıkıntı olmaz bahçe de tavuk ve köpek var hayvan kokularının daha ağır bastıracağını düşünüyorum eğer dediğiniz gibi çok koku yapmaya başlarsa hemen bir karbon filtre ve fan sipariş ederek cama monte ederim. COB LED İÇİN FULL SPECTRUM MU ALMAM GEREKLİ ?
 

Pablo21

Yeni üye
Full spectrum yapıp her dönem kullanabilirsin bence önce tek saksı yap ölç biç çünkü gerçekten inanılmaz kokuyor
 

Tolgaca03

Yeni üye
Fiyatı uygun olsun diyorsan sadece 2 bitki yetiştireceksen Hiç uğraşma led falan al 55-60 What 2700k çiçeklenme dönemi için 4 tane tasarruf ampul devam çiçeklenme öncesi için 5000k 6500k 4 adet alırsan daha iyi tanesi 15 lira
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst