Arkadaslar hasat vakti gelmis mi?

delelet

Üye
4 8 ve 12 subat dogumlu 3 bitki. 2 lemon og 1 swiss cheese. Tricomlar bu sekilde. Biobiz gubreleri agrotime humik ve turkuvaz sıvı yarasa kullanildi. Flush sartmi? Sart ise bir defa suyu basip karanliga alayimmi? Suandan itibaren ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz. Saglam bi kafa istiyorum. Rahatlık istiyorum. Bu kahverengilesme orani ne olacakti acabam
@Kanka @Aguş @Ripley'sOG @tilki @Khalifajoint @HHH

bitkinin fotosunu da atsaydın keşke
 
evet dostum kaliksin çıktığı hemen yanındaki şeker yapraklarına bakmalısın hasat zamanına gelince bence bugün burada benden başka birilerininde fikirlerini al ulan eskiden calyx' mi vardı diyebiliriz :) ama trichomlarında %10 yakın amber gördüm hasat zamanın ya bugün yada %20 ve %30 kadar bekleyebilirsin ama en çok herkesin beğendiği hepsi sütlü iken seviyorlar ben biraz amber seviyorum ama %30 larda değil %3 yada 4 olduğunda kesiyorum ve çok memnunum birazda kurumada gelişiyor bana %10 civarında amber oluyor benim favorim
Dostum bende konu açmıştım bu konuyla ilgili kızları kesme zamanını ayarlamak en önemli kısım olduğunu anladım o yüzden senin paylaştığın fotoğraf ları baktım benim bitkide işaret koydum anlamaya çalıştığım kadarıyla doğrumu acaba bi bakabilirmisin sağol dostum
 

Hamzaazmah

Kıdemli Üye
Dostum bende konu açmıştım bu konuyla ilgili kızları kesme zamanını ayarlamak en önemli kısım olduğunu anladım o yüzden senin paylaştığın fotoğraf ları baktım benim bitkide işaret koydum anlamaya çalıştığım kadarıyla doğrumu acaba bi bakabilirmisin sağol dostum
Dostum fotolar açılmıyor
 
Dostum fotolar açılmıyor
Dostum fotoğrafa bi bakabilirmisin
senin paylaştığın fotoğraf ları baktım benim bitkide işaret koydum anlamaya çalıştığım kadarıyla doğrumu acaba bi bakabilirmisin birde forumda araştırdığım kadarıyla pistillerin en az 70/90%i kahverengi olması da bi fikir deniliyor
 

Hamzaazmah

Kıdemli Üye
Dostum fotoğrafa bi bakabilirmisin
senin paylaştığın fotoğraf ları baktım benim bitkide işaret koydum anlamaya çalıştığım kadarıyla doğrumu acaba bi bakabilirmisin birde forumda araştırdığım kadarıyla pistillerin en az 70/90%i kahverengi olması da bi fikir deniliyor
doğrudur dostum pistillerde ele veriyor ama yabancı growları izle bitkinin canı çıkıyor nerdeyse hiç yaprak kalmıyor hepsi düşüyor ondan sonra hasat dostum o zaman şöyle söyleyebiliriz hani 3 aşamalı olan bir sistem ya damlalar yani trichomlar
1. trichomlar berrak dediği trichomların su gibi henüz olmammış diyor
2. trichomlar sütlü en yüksek kıvamı
3. trichomlar gidiyor yerine cnb geliyordu herhalde :)
O zaman şöyle söyleyebiliriz güzel bir mercekle baktığımızda henüz amber yoksa daha sütlü olan kısım olmamıştır biz ne zaman amber görmeye başlarız işte o zaman sütlü olan kısım bitti yani %100 sütlü dedikleri an artık bir iki tane amber gördüğümüz için geride kaldığını söylüyor arasından 2,veya 3 tanesi amber gördüğümüzü düşünelim o zaman %97 sütlü olarak baltayı vurmuş oluruz artık amber başladığını gördüğün gün kesersen %100 sütlü dedikleri sigara kafasına ulaşacaksındır kurutma falan filan amber hadi olsun %7 ne farkederki bir çok üretici %30 amber %70 sütlü yapıyorlar bence sende denemelisin... dostum birde tekrar söylüyorum o kahverengi pistillerin çıktığı yuvaya bakacaksın o içinden çıkar tıpkı bir zambak gibi işte o yuvanın dışındaki bütün çevresini saran yerden bahsediyorum en doğru karar..
 

Hamzaazmah

Kıdemli Üye
doğrudur dostum pistillerde ele veriyor ama yabancı growları izle bitkinin canı çıkıyor nerdeyse hiç yaprak kalmıyor hepsi düşüyor ondan sonra hasat dostum o zaman şöyle söyleyebiliriz hani 3 aşamalı olan bir sistem ya damlalar yani trichomlar
1. trichomlar berrak dediği trichomların su gibi henüz olmammış diyor
2. trichomlar sütlü en yüksek kıvamı
3. trichomlar gidiyor yerine cnb geliyordu herhalde :)
O zaman şöyle söyleyebiliriz güzel bir mercekle baktığımızda henüz amber yoksa daha sütlü olan kısım olmamıştır biz ne zaman amber görmeye başlarız işte o zaman sütlü olan kısım bitti yani %100 sütlü dedikleri an artık bir iki tane amber gördüğümüz için geride kaldığını söylüyor arasından 2,veya 3 tanesi amber gördüğümüzü düşünelim o zaman %97 sütlü olarak baltayı vurmuş oluruz artık amber başladığını gördüğün gün kesersen %100 sütlü dedikleri sigara kafasına ulaşacaksındır kurutma falan filan amber hadi olsun %7 ne farkederki bir çok üretici %30 amber %70 sütlü yapıyorlar bence sende denemelisin... dostum birde tekrar söylüyorum o kahverengi pistillerin çıktığı yuvaya bakacaksın o içinden çıkar tıpkı bir zambak gibi işte o yuvanın dışındaki bütün çevresini saran yerden bahsediyorum en doğru karar..
Bide zaten bu çok genç bir kız değil mi daha var hasata ama evet bunları bilmek lazım çiçeklenmenin kaçıncı haftasındasın ? 5,6 ?
 
doğrudur dostum pistillerde ele veriyor ama yabancı growları izle bitkinin canı çıkıyor nerdeyse hiç yaprak kalmıyor hepsi düşüyor ondan sonra hasat dostum o zaman şöyle söyleyebiliriz hani 3 aşamalı olan bir sistem ya damlalar yani trichomlar
1. trichomlar berrak dediği trichomların su gibi henüz olmammış diyor
2. trichomlar sütlü en yüksek kıvamı
3. trichomlar gidiyor yerine cnb geliyordu herhalde :)
O zaman şöyle söyleyebiliriz güzel bir mercekle baktığımızda henüz amber yoksa daha sütlü olan kısım olmamıştır biz ne zaman amber görmeye başlarız işte o zaman sütlü olan kısım bitti yani %100 sütlü dedikleri an artık bir iki tane amber gördüğümüz için geride kaldığını söylüyor arasından 2,veya 3 tanesi amber gördüğümüzü düşünelim o zaman %97 sütlü olarak baltayı vurmuş oluruz artık amber başladığını gördüğün gün kesersen %100 sütlü dedikleri sigara kafasına ulaşacaksındır kurutma falan filan amber hadi olsun %7 ne farkederki bir çok üretici %30 amber %70 sütlü yapıyorlar bence sende denemelisin... dostum birde tekrar söylüyorum o kahverengi pistillerin çıktığı yuvaya bakacaksın o içinden çıkar tıpkı bir zambak gibi işte o yuvanın dışındaki bütün çevresini saran yerden bahsediyorum en doğru karar..
Sağol dostum
 
Bide zaten bu çok genç bir kız değil mi daha var hasata ama evet bunları bilmek lazım çiçeklenmenin kaçıncı haftasındasın ? 5,6 ?
5. Haftaya yaklaştık çiçekte
10/11 Mart çıkışlı 20/21/22. Günlerde çiçeğe girdiler 50 günlükler toplamda daha galiba 1 aylık zaman var gibi kaba olarak eyvallah dostum notumu aldım çok sağol:)
 
Bide zaten bu çok genç bir kız değil mi daha var hasata ama evet bunları bilmek lazım çiçeklenmenin kaçıncı haftasındasın ? 5,6 ?
Dostum senide rahatsız ediyorum aslında bu fotoğraflardaki kuzlardı karıştırmışım kafama takılan pistillerin kahveleşmesi Buda aynı çiçekte 5. Haftaya girecek yukardaki ile aynı ama kahverengi diğerine göre çok ama farklılık olabiliyor aralarında demekki ışığı alması yerini sevmesi hep etken galiba dimi yukardakiyle günleri 1 gün fark var oluşum evresi farklı galiba
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • içiciadam içiciadam:
    hahahaha* ******* ** ***** hahahahahahahaha*******
    +1
  • lavrens lavrens:
    ****** ****** ******* ********** hahahaha*** hahahaha ***** **** ***** ** **** **** ****** **** ****
    +1
  • içiciadam içiciadam:
    ***** ********** ****** ** ******* hahahaha* ***** **** ***** hahahaha ***** **** ***** ** **** **** ****** **** ****
  • içiciadam içiciadam:
    *** **** **** *** ***** ********* ***** ***** *********
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    *** *** ****** hahahaha* hahahaha**** *** ***** *** ***** ********* ****** ***** *** ******* ******** * ***** ******* ** hahahaha******** ******* ** *****
    +1
  • Houp53 Houp53:
    ******** ********
  • içiciadam içiciadam:
    ** *****
  • Houp53 Houp53:
    hahahahahahahaha
  • içiciadam içiciadam:
    ***** **** **** ********** *** **** ** ***** *** *** ****** hahahaha* hahahaha**** *** ***** *** ***** ********* ****** ***** *** ******* ******** * ***** ******* ** *******
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    ***** ******* * ***** ****** ****** *** ********** **** **** ********** *** **** ** *****
    +1
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    **** **** **
  • NewGardener NewGardener:
    ******* ****** ******* ********* ***** ******** **** *********
  • Houp53 Houp53:
    ***** ******* ********** ****** ****** **** ****** ***** ********* ****** ****** ********* **** hahahaha* **** *********
  • içiciadam içiciadam:
    **** ** *** **** ******** * **** ******* *** ******* ***** ******
  • NewGardener NewGardener:
    *** **** ****** ****** ******* ********** *********
  • içiciadam içiciadam:
    ******* ***** *** hahahaha**** ***** ***** hahahaha*
  • Houp53 Houp53:
    ** ******** ******* ***** ******* ******* **** ****** ******* ******* **** *******
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    ***** * ** ****** **** ****** *** ********* ***** ******** hahahaha **** *** ******* ***** ****** **** ** ******* **** hahahaha* ****** ******* ********* ***** ******** **** *********
    +1
  • Houp53 Houp53:
    hahahaha ****** ***** ********* ****** ******* ******* ********** hahahaha ****** ****** **
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    ****** ** hahahaha*** hahahaha* ***** *** hahahaha**** ***** ***** hahahaha*
  • Houp53 Houp53:
    *** ****** hahahaha*** *********
  • Lew4nd0w5k1 Lew4nd0w5k1:
    ***** hahahaha* **** ********* ********* *** **** *******
  • T Turco:
    * *
    T Turco: * *
    Üst