doğrudur dostum pistillerde ele veriyor ama yabancı growları izle bitkinin canı çıkıyor nerdeyse hiç yaprak kalmıyor hepsi düşüyor ondan sonra hasat dostum o zaman şöyle söyleyebiliriz hani 3 aşamalı olan bir sistem ya damlalar yani trichomlar
1. trichomlar berrak dediği trichomların su gibi henüz olmammış diyor
2. trichomlar sütlü en yüksek kıvamı
3. trichomlar gidiyor yerine cnb geliyordu herhalde
O zaman şöyle söyleyebiliriz güzel bir mercekle baktığımızda henüz amber yoksa daha sütlü olan kısım olmamıştır biz ne zaman amber görmeye başlarız işte o zaman sütlü olan kısım bitti yani %100 sütlü dedikleri an artık bir iki tane amber gördüğümüz için geride kaldığını söylüyor arasından 2,veya 3 tanesi amber gördüğümüzü düşünelim o zaman %97 sütlü olarak baltayı vurmuş oluruz artık amber başladığını gördüğün gün kesersen %100 sütlü dedikleri sigara kafasına ulaşacaksındır kurutma falan filan amber hadi olsun %7 ne farkederki bir çok üretici %30 amber %70 sütlü yapıyorlar bence sende denemelisin... dostum birde tekrar söylüyorum o kahverengi pistillerin çıktığı yuvaya bakacaksın o içinden çıkar tıpkı bir zambak gibi işte o yuvanın dışındaki bütün çevresini saran yerden bahsediyorum en doğru karar..