2haftada çiçeğe giren auto

Yap kanka tabii , ☺️. Kanka ama kurutma işlemi önemli. Ben , 60 derece fırında 45 dk somekli 30 dk sömekleri doğranmış kurutuyorum. Başka yöntemlerde var ama ben pek tutmadım onları ☺️. Hemen icmeyeceksen kağıda sarıp kalorifer peteğine sıkıştırıp kurutubilirsin. Yaş içersen hiç birşey anlamazsın kanka. Afiyet olsun. ☺️
Abi 45dkk sömekleri fırınlayıp sonra doğrayıp bi 30dkk daha mı kurutuyorsun ? @amnesiaturk23
 
https://ibb.co/k0sLxWK @amnesiaturk23 abi yapraklar baya bi kurumaya başladı bu kadarı normal mi nasıl ilerlemeliyim hasata be kadar vardır sence abi
Hasata az kalmış kanka. Kaç hafta oldu çiçekte . Birde mikroskop varmı onla tricom bakarsan çok daha net söylerim. Yada bitkinin kelleyi daha yakın çekersen pistillere göre bir yorum yapayım.
 
Kanka bence olmuş bitkin , ☺️ tricom baksak en doğrusunu söylerim ama fotolara göre hasat gelmiş. Kanka bir küçük kelle kes firinda kurutup bir iç kafası tamamsa kesersin. 60 derecede 45 dk kurusun sonra someği doğrayıp bir 20 dk daha kurut içide kurusun. Sonra afiyetle kankacim. ☺️
 
Kanka bence olmuş bitkin , ☺️ tricom baksak en doğrusunu söylerim ama fotolara göre hasat gelmiş. Kanka bir küçük kelle kes firinda kurutup bir iç kafası tamamsa kesersin. 60 derecede 45 dk kurusun sonra someği doğrayıp bir 20 dk daha kurut içide kurusun. Sonra afiyetle kankacim. ☺️
Abi her şey için teşekkürler hasattan önce flush yapıp kurumasını bekleyin mi peki bir de kurutma işlemi tam nasıl yapılıyor
 
Abi her şey için teşekkürler hasattan önce flush yapıp kurumasını bekleyin mi peki bir de kurutma işlemi tam nasıl yapılıyor
Kankacim ben flush atmıyorum hasattan önce, tercih meselesi bence. Kurutmak için bitkiyi karanlık bir yerde ters şekilde asarsin. Kuruttuğun yerde nem %50 ısıda 20 lerde olursa süper olur. Bitkinin dalllari çıt çıt kırılınca kurumuş olur kavanoza alıp kürlemeye başlarsın. Flush atacaksan da saksı kaç litre ise 3 katı su ile yıkarsın bitkiyi kuruyunca kesersin.
 
Kankacim ben flush atmıyorum hasattan önce, tercih meselesi bence. Kurutmak için bitkiyi karanlık bir yerde ters şekilde asarsin. Kuruttuğun yerde nem %50 ısıda 20 lerde olursa süper olur. Bitkinin dalllari çıt çıt kırılınca kurumuş olur kavanoza alıp kürlemeye başlarsın. Flush atacaksan da saksı kaç litre ise 3 katı su ile yıkarsın bitkiyi kuruyunca kesersin.
%50nem ve 20 derece bi ortamda 3gün bekletsem yeterli olur mu abi bi de kavanozda kaç günde bir yapayım
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    çaylakyetiştirici çaylakyetiştirici: ***** *** ******* ****
    Üst