100ug lsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar elimde 100ug luk bir kağıt var ve ilk deneyimim olacak fakat yasaklardan ve işimden dolayı ev dışına çıkmama vaktim yok.Sizce gece emip yorganı çekip güzel bir ilk deneyim yaşar mıyım yoksa biraz daha sabredip ormanlık ve yeşillik olan bir ortamdamı denemeliyim ? İlkler unutulmaz o yüzden soruyorum.
 
Ü

Üye silindi 22139

Guest
Lsd nasıl bir uyuşturucudur kanka kafası nasıl ne kadar sürer türkiyede varmıdır?
Avrupada 2 kez kullananın mahkemede şahitliği kabul edilmiyormuş filan gibi söylenceler var me derece doğrudur akla zararı elbette vardır ama 2 kullanım için bu geçerlimidir
 

vintagedream

Yeni üye
beyler büyük ihtimal yorgan altı yapcam,yatakta takılan varmı deneyimlerini paylaşabilir mi

ilk deneyimi yatakta heba etmemeni tavsiye ederim. üstelik ilk deneyimin bad trip etkileri olabilir. bu iş için en doğru ortam orman doğa yeşillik. 100ug bir şey değil. görsel şölen 200 ug ve üzerinde başlıyor. kişinin yapısına, cesaretine de bağlı. evde de, kalabalık ortamda da çok denedim ama ilk deneyimim ormanda oldu.
ben lsd'nin ruhani ve tedavi edici bir madde olduğunu düşünüyorum. derin, düşünsel ve içsel yolculuk. bir anlamı olsun diyorsan hazırlıklı yap derim. ben ormanda 400 ug atmıştım.
 
Doğada deneyim daha maneviyatı yükselten, oraya ait olduğunu sonuna kadar hissettiren gerçekten üst seviye bir deneyimdir. Ancak evde yapmaya da kötü diyemiyorum. Evde de ister istemez hayatı sorgulatan, oldukça düşündüren farklı bir deneyim elde etmene yardımcı oluyor. Tek kötü yanı bad trip'e girersen çıkman çok zor oluyor. Sigaranın bad tribine benzemez aynı kötü hissi saatlerce döngü halinde sürekli başa sararak yaşayabilirsin. Mümkünse yanında uzun uzun dertleşebileceğin felsefe yapabileceğin son derece güvendiğin bir dostun bulunsun.
Deneyimini zenginleştirebilmek için önerim her türlü müzik türünden listeler hazırla rock,klasik,psytrance,chill vb gibi. Her müzik türü çok farklı hisettirir. Karanlıkta yapma renkleri gör. Yanında sigaran da bulunsun psychedelic etkilerini arttırır ve daha sakin geçirmene yardımcı olur.
 

Hz.Niko

Yeni üye
Hayır dostum evde olacak iş değil bad kafa ya düşebilirsin sana doğal ortam orman dag deniz yayla öneriyorum.
 

Kukuli1

Yeni üye
Senin kafa yapın genellikle olumlu düşüncelerse bad trip yaşaman zor. Evde 100 ug ile kendi içsel sorunlarını, daha önce farketmediğin şeyleri bulabilirsin görsel olarak birşey yaşayacağını sanmıyorum. Ben evde 200 ug kullandım gözümde dalgalanmalar oluyordu. Herhangi bir bad tribe de girmedim hatta aynada kendime yakından baktığımda korkutucu tiplere büründüm ama korkmak yerine o an ki yaşanan farklılığın tadını çıkardım. İçsel zihinsel olarak da kalıcı olarak kendimce bir üst seviyeye daha çıktım. 100 ug kullanacağın için çokta sorun olacağını düşünmüyorum. Bad trip olarak senin düşünce yapına bilinçaltına göre yaşarsın.
Eğer bir daha kullanma şansın olursa kesinlikle doğa nın içine at kendini.
 

eke2

Yeni üye
100 lüğün sana yaşatacağı kafa 2-3 saat civarı zirve, totalde 6-7 saat kafa.Tabi kağıdına göre değişir bu dediklerim. Hangi kağıttan kullanacaksın ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • higthead Chat bot:
    ******** *** ******* *** *** *********
    higthead Chat bot: ******** *** ******* *** *** *********
    Üst