Ya yaparsaknk sıçıyon boku eritiyon sonra poşete ılık olacak şekilde koyup balkona asıp kurutuyon (15 gün en az) sonra çıtır bi hal alınca toz olana kadar blenderdan falan geçiriyosun sonra bunu izotonik serum suyunun içine atıp 1g/1ml gelecek şekilde tencerede yada özel bi kaynatıcıyla kaynatıyosun ardından bunları sömeklere fıs fıs yardımıyla sıkıyosun (sakın suyu sömeklere boşaltim deme, fıs fıs la yap ama abartma)
Şeker ve su belli ölçülerde kaynatılıyor. Bildiğin baklava şerbeti kıvamına gelince soğumaya alınıyor. Camsil şişesine doldurup sömeklere püskürtülüyor. Kuruduğu zaman şerbetin suyu gidiyor sömeklerde bildiğin şeker kalıyor.Hem kristarilize görüntü hemde ağırlık kazanılıyor.bu arkadaşlar malzeme tartıda ağır bassın ya da kafayı iyice güzel yapsın diye bazı hileler yapıyorlarmış bildiklerinizi anlatsanıza
buna çok denk geldim demek ki hileymiş **** sömekler nemli rutubetli kokuyordu yaş değil ama ıslak gibiydi hileymiş demek ****Nem basıyorlar ıslak havlunun arasında falan bekletiyorlar ağır geliyor ama kafa çöp oluyor. Sanki sende ufaktan taktik öğrenmeye çalışıyon knk he
kasjdklasdjla öyle güzel anlatmış ki 50 cm mesafeden 600w cob led de ışık alcak kanka unutmuşsunknk sıçıyon boku eritiyon sonra poşete ılık olacak şekilde koyup balkona asıp kurutuyon (15 gün en az) sonra çıtır bi hal alınca toz olana kadar blenderdan falan geçiriyosun sonra bunu izotonik serum suyunun içine atıp 1g/1ml gelecek şekilde tencerede yada özel bi kaynatıcıyla kaynatıyosun ardından bunları sömeklere fıs fıs yardımıyla sıkıyosun (sakın suyu sömeklere boşaltim deme, fıs fıs la yap ama abartma)