Üstadlar bu soruları anca siz çözersiniz. Kafam allak bullak

Murti.b

Yeni üye
kankalar merhaba: 


amsterdamdan sensıseeds ten 1 adet hindu kush auto tohum ve 1 adet silver haze fem. tohum aldım.

      hindu kush auto tohumu ektim hiç bir eğitim vermeden 200 watt cob led ile 60 gr hasat aldım hiç kafa yapmadı çöp oldu (18 saat aydınlık 6 saat kararnlıkta yetişti)

     sonra silver haze fem. ektim ve main-lining tekniği ile 8 ana dal oluşturdum her dal 6 düğüm attıktan sonra (18/6) cfl ampülü büyümenin 50. gününde 200w led ampülle değiştirdim ve ışık süresini 12/12 yaptım.  
     bundan sonra olması gereken bitkinin 2 hafta süresince boy atıp daha sonra sömeklenmeye başlamasıydı ama bir hafta geçtikten sonra bitki 1 boy düğüm atıp sömeklenmeye başladı yani 20 gr alırsam iyi.
 
---------------------------------------------------------
   
  bunun nedenini çözemedim ve aklına tohumları yanlışlıkla karıştırıp feminize tohumu auto tohum gibi (18/6) saat ışık vererek auto tohumu ise (12/12) ışık diliminde yetiştirmiş olacağım aklıma geldi eğer ki böyleyse:
  
    1) ilk ektiğim auto tohum sandığım aslında auto değilse o zaman feminize tohumu günde 18/6 saat ışık vererek 105 günde nasıl hasat ettim münkün müdür? (60 gr aldım ve sıfır kafa yaptı)

    2) feminize tohumu çiçeklenmeye soktuktan bir hafta sonra 1 sadece 1 düğüm boy atarak 1 hafta sonra sömeklenyeye başlamasının açıklaması nedir? bunun auto tohum olduğıu mu gösterir?

 
      bu sorularımın cevabını bulamadım sizlere bi danışayım dedim kankalar böyle bişey geldi başıma kafamda soru işareti kalmasın diye paylaştım belki ustalardan net bi cevap gelir.
   ( daha önce fem. 3 tohum ektim sponsordan aldığm tohumlardı ve 200w led ile hepsinden ortalama 110gr hasat aldım ve zehir gibiydi)

feminize olan tohumu çiçeklenmeye aldığım gün = https://imgur.com/zEzJEBh
bir hafta sonraki halleri = https://imgur.com/pP8Gscd
                                     https://imgur.com/ZRiHjVV

daha boy atmayacak gibi tepe sömekler
 

Respect99

Yeni üye
Cvp: Üstadlar bu soruları anca siz çözersiniz. Kafam allak bullak

Genetik bir sigara nasıl kafa yapmadı onu anlayamadim ben
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    L lityum: **** ******* hahahaha **
    Üst