GÜNCEL ↪️ BİG BUD X BLUE DREAM X OG KUSH PHOTO

cannabis16

Ordinaryüs
Flush atma gereği olduğu için CalMag kestim şimdi sulama yapicam ve l/1ml olarak CalMag de eklicem.Su an yükseklik 25-27 cm kadar bı bu kadar daha uzasa cicekte 50-60 cm olacak bu çok bodur değil mi ? Hasat için ortalama bir verim düşünürsek sen olsan kaç cm olduklarında çiçeğe sokardın ?
kardeşim , şimdi ilk 3-5 grow,heyecan,bilgilerin birbirine karışması vs...hepsini anlıyorum..ama ben senin yerinde olsam şöyle derin derin nefes alır,ne gereği var derim...bu kadar kendini sıkıp,üzmeye...ne gerek var...sakınan göze çöp batar misali,sen üstüne düştükçe daha kötüye gider..biraz daha az kaygı,şimdiki zamanda daha fazla dolaşmak lazım... benim sana asıl tavsiyem bu..

bitkinde ne olması gerektiğini zaten yazıyor hightead kardeşim,benim ekstra bişey dememe gerek kalmıyor...bir kafadansa 2 kafa daha fazla şey düşünür diyorsun belki,doğrudur...seçimine saygım var..

ama dediğim gibi biraz daha relax..keyif almaya çalış şu grow işinden..acı çekme,yabani bitki bu,devamlı aynı şeyi üstüste yapmadıkça bi şekilde sonunu getirir..alet edevat,gübreler falan gayet normal,belki genetikler çok sağlıklı değil,ama sen böyle kuruntu yaptıkça berrak düşünceden mahrum,akıl alsan da doğru işlemi uygulayamazsın bu ruh haliyle..

yapılması gereken herşey yapılmış,okudum..şimdi gübreyi tam doz ve calmagı da her sulamada ekstradan yarım doz ver...tek ilavembu olur..
 
@cannabis16 ya abi çok teşekkür ederim güzel yorumların için içim rahatladı, ben malesef yapı olarak kendi kendime dert ediniyorum dediğin gibi ama artık saldım stressten kurtulmak için içtiğim bişey bana stress yaşatmasın. Gübre tam doz giricem dediğin gibi, üç gündür yoktum eve geçince güncelleme paylaşırım, görüşmek üzere
 
44.günden merhabalar , canna gübre şemasına göre ph 6-6,5 arası olacak şekilde 5 litre gübreli suyu 3 üne bölüştürdüm l/0,5 ml cal mag ekledim toprak iyice kurumuş yapraklarını hafif salmışlardı. sıcaklık 27-28 derece arasında değişiyor nem 55-60
LST çiçeklenmedeki strech dönemine kadar böyle kalıcak o zaman bir iki düzeltme yapabilirim ,
hiç ışık almayan gübreli su değen alt yaprakları temizliyorum bitkiler zaten onlardan vazgeçiyor çoğu tutunca direk kopacak kıvamda oluyor , tek seferde 2-3 ten fazla koparmadığım için stress belirtisi göstermiyorlar
7-8 gün içinde çiçeklenmeye sokmayı planlıyorum bu yüzden bir sonraki sulamayı 1 er litre gübreli yapıp ondan sonrakini saksı başı 3 litre ph ayarlı suyla topraktaki fazla tuzları temizledikten sonra 2 litre gübreli yapıcam

Sizce son durumları nasıl ?

Big Bud 44.Gün
https://ibb.co/C0q4wDd küçük sömek dalları dahil nerdeyse hepsi eşit mesafede bunun lst si favorim oldu tam şemsiye biçiminde

Blue Dream 44.Gün
https://ibb.co/x7P21zT bununda lst fena olmadı

Og Kush 40.Gün
https://ibb.co/HNZkYHF bu kızımızınküçük dal gelişimi zayıfken ana dalları oldukça kuvvetli geliyor en kötü lst bunda oldu bence ama beni kurtarır sanki
 

cannabis16

Ordinaryüs
kardeşim,bak şimdi.. ne güzel tepsi gibi yaymışsın,harika iş çıkarmışsın,bununla övüneceğine bi tuzlanma b.k etmesin kafanı..gerek yok böyle şeylere takmaya..bak bu güzel LSD uygulamanı kendi adıma çok başarılı buldum..
2 katına çıkacak çiçeklenmeye sokunca bitki,ona göre dha fazla alana yaydırabilirsin..belki scrog filesi tarzına benzer ucuz yollu filemsi şeyler satılır nalburlarda,eski usul nalburlarda bahçıvan sulaması gibi suyu damla damla atan suluklar da var meselayağmurun ıslatması gibi..sulama onunla yapılırsa daha iyi,boca ediyoruz birden,tabiatın taklidi ,yedire yedire toprağa suyu vermek..öylesi daha iyi....herneyse,filede kalmıştık, o tarz bi fileyle güzelce enlemesine daha 2 kat alana yaydırabilirsin..veya bundan sonra boya gitmesine izin verebilirsin sömek dallarının..seçim sana kalmış..uğraşırım dersen,scrog daha fazla bud aldırır..

sen yaptığın işin güzelliğini görmiyorsun,aklın negatiflere takılı yaşarsan bu dünya böyle geçmez..bu tarz seni çok yorar,,iş yapacak enerji bulamazsın kendiinde..

bu saatten sonra gübrede acımak yok,tam doz...


işin rast gitsin
 
@cannabis16 eyvallah abi eksik olma, lstlerden genel anlamda bende mutluyum, 5-6 gün içinde çiçeklenmeye alicam ve strech yaptığı zaman final bı lst yapıp kendi haline bırakıcam.Çiçeklenmenin ikinci haftasından itibaren file de gerebilirim ama bu konudan emin değilim grow yaptığım kabin biraz sıkıntılı, sulama konusunda akvaryumun suyunu tahliye etmek için kullanılan pompalı hortumla suluyorum söylediğin gibi bir sistem var kafamda ona donucem sanırım
 
06.08.2022
Uzun bir aradan sonra küçük bir güncelleme yapayım dedim

Havalar iyice ısındı sıcaklık 28-30 derece arası
Nem 55-65 arası üç gün önce 36 saat karanlıktan çıktılar 12/12 döngüye aldım en sonunda. Tüm lst leri çözdüm kendi kendine saldım 240 w qb sonuna kadar açık iki buçuk günde bir kuruyor kurudukca ikişer litre suluyorum aşağıdan yukarı blue dream big bud ve og kush
 
Geç gelen güncelleme , 68. Gün 12 12 ye geçeli 15 gün oldu, 6.5 litre tabloya göre sulama yapıyorum 2 günde kuruyor.
Sıcaklık 28-30 240 w qb 80 cm den %100 açık
7 gün önce hiç ışık almayan çok ufak kalmış kelleleri ve yaprakları budadim ara ara birbirine gölge yapan yaprakları alıyorum nem %70 civarında .
sizce nasıl gidiyor ustalar ?
@higthead @cannabis16
@yokmubiseyinnn kral sen outdoorcusun ama seninde fikrini duymak isterim güzel hasat verecek gibilermi
 
Son düzenleme:

yokmubiseyinnn

HATAY HAZE
Geç gelen güncelleme , 68. Gün 12 12 ye geçeli 15 gün oldu, 6.5 litre tabloya göre sulama yapıyorum 2 günde kuruyor.
Sıcaklık 28-30 240 w qb 80 cm den %100 açık
7 gün önce hiç ışık almayan çok ufak kalmış kelleleri ve yaprakları budadim ara ara birbirine gölge yapan yaprakları alıyorum nem %70 civarında .
sizce nasıl gidiyor ustalar ?
@higthead @cannabis16
@yokmubiseyinnn kral sen outdoorcusun ama seninde fikrini duymak isterim güzel hasat verecek gibilermi
kardesım maşallahın var guzel yaymışın bıtkılerı , guzel hasat tabı kaç kelle var guzel guzel bayıldım elıne saglık ne yapıyorsan dewam et , farklı bıse duymak ıstıyorsan ınan gerek yok cunku sen ne yaptıgını bılerek yapıyorsan sadece takdır etmek duser.
 
kardesım maşallahın var guzel yaymışın bıtkılerı , guzel hasat tabı kaç kelle var guzel guzel bayıldım elıne saglık ne yapıyorsan dewam et , farklı bıse duymak ıstıyorsan ınan gerek yok cunku sen ne yaptıgını bılerek yapıyorsan sadece takdır etmek duser.
Eyvallah kral ilk seferim olduğu için tecrube sahibi insanların fikirleri çok önemli benim için teşekkür ediyorum.
 
bu sıstem kaça mal oldu ? kardeşim az yeşillendırırmısın
Hocam 1 adet 240 w 5500 TL 1 adet 135 w 2700 TL quatumboard lm301h cipli
Blauberg ducto 110 Luk giriş fanı 350 TL
Dr karbondan çıkış ve karbon filtre 2900 TL
Canna gübre set ve atamibloombastic growkentte fiyatlar var
Plagron lightmix toprak Coco perlit vermikulut drenaj için aquaclay medya karışımı toplam 350 TL
İçerdeki küçük fan 240 tl
 
Eyvallah teşekkürler üstat @cannabis16 aşağıda bir iki sorum var müsait olunca bakarsan sevinirim.
Çiçeklenme 20. Gün takvime göre saksı başı 2 lt suluyorum ayrıca 6 litreye 3 ml atamibloombastic ekliyorum 3-6 haftalar arası gübreyi en çok kaldırdığı haftalar olduğunu okumustum sicaklik 29-30 ışık mesafesi 60 cm daha aşağı çekince Sicaklik oluyor 32. Nem 65-75 arası
Bu ışık mesafesinde verim ne kadar düşer? Işıklar lm301h quantumboard toplam 375 w
Fotoğraflarda şeker yaprakları bb ve bd de tricom basmaya başladı aloevera yapraktan uygulama yapmam zarar verir mi ?
@higthead


OG KUSH

BLUE DREAM

BİG BUD
 
Son düzenleme:
kanka hasat etmeden önce felan fotoğrafı varmı merak ettim çok iyi gözüküyor kızlar. Kaç gr kuru aldın saksı başı ?
 

higthead

Jolly Green
Dostum ellerıne saglık cokm guzel olmuş. Nem acılen dusur 55 lere cek sıcaklık artıcak. ışığı tam aç 55cm indir. Sıcaklıgına bır cozum bul gerekırse kabın ust fermuarını ceyrek aç deneme yanılma ile bak sıcaklığa. Aleo vera falan bırak artıkkkkk bloom dasın bloom gubrelerıne odaklan.
 
kanka hasat etmeden önce felan fotoğrafı varmı merak ettim çok iyi gözüküyor kızlar. Kaç gr kuru aldın saksı başı ?
Kanka henüz kesmedim fotoğraflar 10 dakika önce çekildi. Aslında bundan 40-45 adet daha fazla sömek dalı vardı toplamda ama çok budadım ve tırtıkladıklarım oldu. Şu an trikomların iyice dolmasını ve sömeklerin biraz daha şişmesini bekliyorum.
Big Bud - https://ibb.co/sVCpTbX
Blue Dream - https://ibb.co/8xsxH5D
Og Kush - https://ibb.co/J5sdGDh
Genel görünüm - https://ibb.co/t3SYZmk

@higthead ve @cannabis16 üstadım nem 50-60 arası tepe sömeklerde ısı 25-27 aşağı sömeklerde 22-25 arası. Işık 10 gündür 25 cm mesafede aloevera vs tamamen kestim sadece bloom-sömek gübreleri ile devam ediyorum sonuna geldiğim için allah ne verdiyse dayıyorum boş sulamalarda soğuk sıkım keçiboynuzu özü veriyorum. Sence nasıl görünüyorlar ? Üçünden kuru 250 alsam dans ederim valla :)
 

cannabis16

Ordinaryüs
abdli grower forumlarında da bolca bahsedilen bi sulama şekli senin de uyguladığın şekil..bi gübreli bi melaslı yada harnup yani keçiboynuzu pekmezli sulama.. çiçeklenmede bunu deniyorlar ve budların olağandan daha büyük olduğunu söylüyor çoğu.. ben de denedim bu çiçeklenme sulama takvimini ..budlarımın tadı,içerken ağzıma şekerli bi tat geliyordu..ama ekstradan büyük bud falan ben ölçmedim,görmedim kendi growlarımda..


artık bi 250 az,4 bitki saydım ben bitki başı bi 100 gram alamıyorsan sistemini yani havalandırma / ışık ..bunları sorgula..
minimum bir bitkiden 100 gram kuru hasat alabilmeli grower...yoksa 4 ay emek,o kadar enerji vs.. ben senden gelecek adına daha da ümitliyim..şimdiden hasadın afiyet şifa olsun ,ellerine sağlık..
 
abdli grower forumlarında da bolca bahsedilen bi sulama şekli senin de uyguladığın şekil..bi gübreli bi melaslı yada harnup yani keçiboynuzu pekmezli sulama.. çiçeklenmede bunu deniyorlar ve budların olağandan daha büyük olduğunu söylüyor çoğu.. ben de denedim bu çiçeklenme sulama takvimini ..budlarımın tadı,içerken ağzıma şekerli bi tat geliyordu..ama ekstradan büyük bud falan ben ölçmedim,görmedim kendi growlarımda..


artık bi 250 az,4 bitki saydım ben bitki başı bi 100 gram alamıyorsan sistemini yani havalandırma / ışık ..bunları sorgula..
minimum bir bitkiden 100 gram kuru hasat alabilmeli grower...yoksa 4 ay emek,o kadar enerji vs.. ben senden gelecek adına daha da ümitliyim..şimdiden hasadın afiyet şifa olsun ,ellerine sağlık..
Eyvallah abi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sistemimde her şey güzel aslında ama havalandırma da yanlışlarım var ve ışık sızması var çok çok hafif seviyede amaç güzelce öğrenip sürdürülebilir bir hayata kavuşmak olduğundan bu ve sonraki grow eğitim amaçlı gidiyorum. Sonraki growumda organik katı gübre ve coco karışık bir medya denemeyi planlıyorum
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • higthead Chat bot:
    ******** *** ******* *** *** *********
    higthead Chat bot: ******** *** ******* *** *** *********
    Üst