Thc ?

Strech te olan çiçeğim pistil altlarındaki yapraklar da thc ürettiğini gördüm bu artık sömeklerin şişmeye başlıcağını mı gösteriyor.
Bir diğer aklıma takılan soruda pk 13/14 hakkında.
Pk13/14 kullanacağım zaman biobizz gübreyle karışıtırıp versem (bloom top max grow heaven acti vera) yoksa tek mi vermem gerekiyor @Yesil888 @VendettaX
Not: pistillenmenin 18. Gününde
 

Yesil888

Ordinaryüs
PK kimyasal, biobizz organik bence karistirma, bir ondan,bir öbüründen ver. O gördügün trikomlar seker yapraklarinda ki trikomlar, sömekte biraz daha gec baslar trikomlar. Hasattan sonra o kücük seker yapraklarini atma, onlarda cok iyi kafa yapar. Cicekte 18. gün ise yaklasik 4 haftan filan var daha. Merak etme sisecek sömekler. Hele auto bitkide daha hizli siser.
 
Bio Heaven, besinlerin dağılımı ve kullanımını arttırarak bitki gelişimini hızlandırır ve bitkinin antioksidan sistemini sağlamlaştırır. Oluşan toksinlerin azalması sayesinde bitkilerde stresi azaltarak klorofillerin onarılmasına yardımcı olur.
İçeriğindeki amino asitler, soya ve benzeri protein içeren bitkilerin doğal fermantasyonu ile elde edilir. Bunlara ilaveten içerdiği olgunlaşmış humus, toprağın en değerli bileşenlerinden biridir.
Bu özellikleri sayesinde toprağın bileşen kalitesi çok yüksek seviyelere gelir. Normalde %5-10 arası olan mineral emilimini % 90-95 lere kadar artabilir.
Her tür besin programı ve markası ile uyumlu olan Bio Heaven, gene her tür sulama ve yetiştirme sistemi ile de uyumludur.

@Yesil888 abi burda heaven için her tür besin programı ve markası ile uyumludur diyor.
bio heaven booster abi bildiğin pk13/14 sıkıntı yaratırmı acaba sadece 2 sini uygulasam aldığım sayfada uyumludur diyor.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    NewGardener NewGardener: ***** **** *********
    Üst