Psyhedelic Bitkiler (Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ve büyütebilecekleriniz)

helmethelmet

Yeni üye
Bir de bunlar hakkında da orijinal mi değil mi bilgi verir misiniz lütfen? @olivera @Shantii

 

Shantii

Kıdemli Üye

En baştaki Peruvianus x Pachanoi melezi
Diğerleri ise safkan pachanoi

(yukarıdaki bilgi satıcı tarafından verilmiştir, doğru mu bilemedim)

Hangisini önerirsiniz? Orijinal olan ve almam gereken hangisidir? Usta arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

@olivera @Shantii
Bunlar çok genç bitkiler etki alamazsın


Bir de bunlar hakkında da orijinal mi değil mi bilgi verir misiniz lütfen? @olivera @Shantii

Bunlar çöp
 

Amca35

Kıdemli Üye
Arkadaşlar ayahuzka çayı var dmt falan 12 saat süren deneyimlerden bahsediyor deneyen oldu mu
 
Merhana
bu gerçek san pedromu ?
Resimdeki gibi geliyorsa gerçek san pedro. Ama almadan önce satıcıdan mutlaka resim isteyin resimdeki kaktüsden yolladıklarına emin olun farklı kaktüs gönderen çok satıcı var
 

Gâvur Hafız

Yeni üye
Yanılıyorsun kanka bunların hepsi türkiyede var. Zaten konu başlığının diğer türlü anlamı kalmazdı ve bu bitkiler uyuşturucu haline yani saflaştırmadığın sürece yasallar. Morning glory tohumları bir çok çiçekci ve koçtaş gibi yerlerde paket halinde satılıyor, datura yollarda sokaklarda cirit atıyor, gelincik otunun tohumları tatlılarda çöreklerde kullanılıyor ve haliyle baharatcılarda bile tohumu var, san pedro kaktüsü peyote kaktüsü bunlar kaktüscülerde olan kaktüsler ama pahalı oldukları için her kaktüscü satmıyor hele benim gibi küçük bir ilçedeyseniz bulma şansınız çok zayıf benim gibi google amcaya sorabilirsiniz veya türk alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.
Shantii uzun zaman geçmiş ama sana bir soru sormak istiyorum..Gelincik otunun tohumlarını nereden bulabilirim ? Sağlam olacak ama.
 

BeeRus

Yeni üye
Bu biyltkiden karşı vilada var bahçesinde 2 metre yakin boyu aynı buna benziyor yinede uzmanı değilim
 

Night owl

Müptezel
Evde kolaylıkla büyütebileceğiniz ve kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bildiğim psyhedelic bitkileri sizin için bu başlıkta sıraladım kankalar. Sizinde bildikleriniz varsa konuya yazın mutlaka.



LSD'nin kardeşi LSA (Lysergic Acid Amide)


Ekli dosyayı görüntüle 8454

Gündüz sefası ve Hawaian baby woodrose isimli bitkilerde bulunur. Kullanılması çok kolaydır ister tohumları direk yutun isterseniz toz haline getirip suda 6 saat kadar bekletip süzüp suyu için. Aldığınız doza bağlı olarak mide bulantısı yaşarsınız dozu fazla alırsanız kusabilirsinizde ama ben bugüne kadar hiç kusmadım ve mide bulantılarım çok hafif geçti.
Gündüz sefası orta halli dozu: 225-325 tohum kadardır.
Hawaian baby woodrose orta halli dozu: 7-9 tohum kadardır.
Ben Hawaian kullanıyorum gündüz sefası çok kez denedim ikisininde hazırlanışı yukardaki anlattığım gibi olsa da ben verim alamadım bunu da straine yani suşa bağlıyorum. Bitkinin genetiği ile alakalı bence ülkemizdeki morning glorylerde LSA az miktarda var ondan çalışmadı. Ben etkilerini çok seviyorum renkler, vizyonlar falan çok iyi ve bağımlılık yapmaz ertesi gün ise çok güzel güne başlarsın.

GÜNCELLEME: Kankalar Türkiye'de kullandığım morning glorylerin işe yaramama sebebi benim düşündüğüm gibiymiş o alt türü işe yaramıyormuş. Yani ''ipomea purpurea'' isimli türkiyede bulunan, tohumları top top olan, mor çiçekli morning gloryler işe yaramıyor ama elephantos gibi sitelerde satılan ''ipomoea violacea'' isimli mavi renk çiçen açan, tohumları ay çekirdeğine benzeyen sivri tohumlu, morning gloryler işe yarıyormuş bilginiz olsun.




Mescaline (Peyote Kaktüsü veya Peru Meşalesi, San Pedro kaktüsü)

Ekli dosyayı görüntüle 8455



Peyote Kaktüsü
Evde kolaylıkla mescaline yapabilirsiniz. Bu üç çeşit kaktüsde de bulunur fakat peyote kaktüsü çok yavaş büyüyen ve nesli tükenmekte olan bir kaktüs olduğundan fiyatı çok pahalıdır. Günümüzdeki şamanlar bile bu kaktüsü kullanmayı bırakmış onun yerine peru meşalesi veya özellikle san pedro kaktüsünü kullanmaya ağırlık vermişlerdir. Peyote kaktüsünün ortalama dozu her birinin boyu avuç içi boyda olacak şekilde 3 adettir. Ülkemizde nadirde olsa bulunur fakat dediğim gibi çok pahalı olduğundan sahteside çoktur. Pahalı olması ve kolay bir şekilde bad tribe sokabildiğinden tercih etmiyorum.

San Pedro Kaktüsü
Şaman ayinlerinde ritüellerinde en çok kullanılan kaktüsdür. Bağımlılık yapmaz. Türkiyede san pedro kaktüsü olarak bilinse de bilimsel aldı trichocereus pachanoi kaktüsüdür. Yüksek doz kullanıldığında boyut değiştirmenize yarar ve yoğun görsel efektler verir. Şamanlar geleceği görmede de kullanmışlar. Etkileri daha önce içtiğiniz şeylere pek benzemez daha bi farklıdır kullandığınızda size hiç birşeyi aratmaz. Gördüğünüz renkler ve sanrılar çok güzel ve büyüleyicidir. Yüksek dozu LSD kadar güçlüdür. Ruhsal anlamda sizi terbiye eder güzel etkileri üzerinizde uzun bir süre kalır, çok daha iyimser olursunuz. Ülkemizde Peyote'ye göre daha fazla bulunur türk alışveriş sitelerinde ara sıra satışı yapılır. Bununda tıpkı Gündüz Sefasında olduğu gibi strainleri vardır yani aldıklarınızdan bazıları çalışmayabilir çünkü ülkemizdekilerin çoğu peru kökenli değildir; en güçlüsü perulu olan san pedrolardır. Yetiştirmesi çok kolay bir kaktüstür. Ben bu aylarda satın alırım yaz sonuna kadar büyütür eylül gibi hasat alırım. Ortalama doz 25-35 cm arasıdır. Hazırlanışı da çok kolaydır youtube da '' san pedro kaktüsü hazırlanışı '' şeklinde yazdığınızda karşınıza tonla video çıkacaktır izleyip öğrenebilirsiniz. Bad trip olasılığı çok çok düşüktür benim başıma hiç gelmedi gelenide duymadım.

Peru Meşalesi Kaktüsü
Ülkemizde hiç görmediğim duymadığım bir kaktüs ben daha önce bir kez peruda kullanmıştım etkileri peyote ve san pedroya göre biraz daha farklıydı. Yetiştirmesi kolay ve güzel bir tür, çok aradım ama ben ülkemizde hiç bulamadım. Ortalama doz 25-35 cm arasıdır. Peru meşalesi kaktüsünün Bilimsel adı trichocereus peruvianus kaktüsüdür. Hazırlanışı da çok kolaydır san pedro ile aynı şekil hazırlanır youtube da '' san pedro kaktüsü hazırlanışı '' şeklinde yazdığınızda karşınıza tonla video çıkacaktır izleyip öğrenebilirsiniz.


Datura(Boru Otu), Belladona (İt Üzümü)


Ekli dosyayı görüntüle 8456

Gelelim Datura (Boru Otu) ve Belladona'ya... İkiside bahçenizde, balkonunuzda rahatça büyütüp kolay hazırlanabilen bitkilerdir. Fakat bunların meselesi sadece doz ayarıyla bitmiyor kişinin kendi psikolojisiyle de alakalılar. Zaten dünyanın bu bitkilere bakış açısı zehirli oldukları yöndedir. Şahsen ben bunların kullanılmasını hiç tavsiye etmiyorum çünkü kime kullandırdıysam sonuç bad triple bitti yani ortalaması çok kötü. 10 kişi kullanıyorsa 9'u beğenmiyor bu boru otunu. Bana soracak olursanız paylaştıklarımın arasında en iyiler san pedro kaktüsü yani mescaline ve LSD'nin kardeşi LSA'dır.
Hocam bu yazılanlar çok iyi teşekkür ederim ama Türkiyede bunların hiçbirine ulaşamayız
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    çaylakyetiştirici çaylakyetiştirici: hahahaha***
    Üst