Ne yani öldü mü ? Lütfen aydınlatın...

Purplesever

Yeni üye
Arkadaşlar selamlar hepinize.
Yaklaşık 2 haftalık Swiss Chees auto kızımız, dün akşam eve geldiğimizde toprağa yapışmış ve kökü ile beraber sanki kendini yukarı atmış gibi bir görüntü ile karşılaştık.
Yaprakları ilginç bir şekilde sanki darbe almış gibi duruyordu. Daha sonra saksı ile ev perdesinin aynı tarafta bulunmasından ötürü rüzgardan dolayı perdenin bitkimize vurduğunu düşünüyoruz yinede tam anlamıyla ne olduğunu anlamadık.

Sizlerden ricam fotoğraflara bakıp yorumlarınızı paylaşmanız. Yalnızca bir kere yarım çay bardağı içerisinde çay kaşığının yaklaşık 3'te 1'i kadar Biobizz grow verildi.
Bitkimiz öldü mü ? Ölüyor mu ? Sebebi ne olabilir ? Kabini yaptığımız gün bunları yaşamak gerçekten çok sinir bozucu. Saygılarımla, bol yeşillenmeler.

https://ibb.co/R0nKqJY (Bu fotoğraf bugün akşam çekildi, aşağıdaki fotoğraflar yukarıdaki olaydan 1 dakika kadar sonra dün çekildi.)


 
Son düzenleme:

Purplesever

Yeni üye
Umudumu kesip yeni bir tohum mu atmalıyım, suyu gübreli mi gübresiz mi vermeliyim ne yapacağım konusunda kararsız kaldım.
 

skaffa

Yeni üye
Sıkıntı yok dostum köklere zarar vermeden toprağı biraz eş bitkiyi beline kadar göm düşmesin ışığın uzak galiba çok uzamış suyu ilk 2 hafta normal gübresiz ver 2 haftadan sonra gübre vermeye başlayabilirsin
 
S

silas

Guest
light mix toprak kulanıp, ilk 15 gün sadece su vermen gerek. Bir daha böyle bir şey yaşarsan toprak ekleyip gövdeyi toprak içine alıp destekle. Işığı yaklaştırki boya gitmesinler, ışığa ulaşabilmek için boy atıyorlar.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
  • Y Chat bot:
    ******* *** **** *** *****
    Y Chat bot: ******* *** **** *** *****
    Üst