Likite nasıl geçirtiriz?

sativasever

Müptezel
Kolay iş değil. Lazım olan bazı alkolleri piyasada bulmak kolay değil. Kardeşim kimyacı ona yaptırdım daha önce ama kendi labaratuarında o ürünler zaten vardı. Ben kimyasalları bulurum diyorsan akşam eve geldiğinde yazdırayım sana :D
 
Ü

Üye silindi 28492

Guest
Kafasi cok iyi bro ben hazirlardan ictim harika. Kokuda yok yani aroma koyabiliyorsun.

Esrari 60 70 derecede 15 20 dakika isitip ogutuyorsun, alkol bulman lazim ama icilebilir alkol olmali aromasiz. Esrari koydugun kaba koyacaksin alkolu esrarin 2 parmak uzerine cikacak alkol.

1 2 saat icinde bekledikten sonra ( ara ara karistiracaksin ) esrari suzerek aliyorsun aldigin esrar posasi cop.
Bir tencereye su koyup kaynatiyorsun tencere yarim dolu olsun yesil siviyi kaynar suya koyup durmadan karistiracaksin bu arada havalandirma acik olmali cakmak sigara filan aman ha.
Elindeki yesil sivi isindikca azalacak altta agdamsi siyaha yakin koyu yesil bir tabaka kalana kadar devam edeceksin.
Artik elinde bir ozut var bunu hazie likitlere damlatarak tuketebilir ya da kagada surerek icebilirsin
 

zeko dayi

Müptezel
Kafasi cok iyi bro ben hazirlardan ictim harika. Kokuda yok yani aroma koyabiliyorsun.

Esrari 60 70 derecede 15 20 dakika isitip ogutuyorsun, alkol bulman lazim ama icilebilir alkol olmali aromasiz. Esrari koydugun kaba koyacaksin alkolu esrarin 2 parmak uzerine cikacak alkol.

1 2 saat icinde bekledikten sonra ( ara ara karistiracaksin ) esrari suzerek aliyorsun aldigin esrar posasi cop.
Bir tencereye su koyup kaynatiyorsun tencere yarim dolu olsun yesil siviyi kaynar suya koyup durmadan karistiracaksin bu arada havalandirma acik olmali cakmak sigara filan aman ha.
Elindeki yesil sivi isindikca azalacak altta agdamsi siyaha yakin koyu yesil bir tabaka kalana kadar devam edeceksin.
Artik elinde bir ozut var bunu hazie likitlere damlatarak tuketebilir ya da kagada surerek icebilirsin
Valla helal olsun güzel tespit
 

E-sigaralar için THC Yağı: Yöntem #1 – Bitkisel Gliserin Ekstraksiyonu (Uzun Süreli)​

Bu yöntem, esasen, ham kenevir çiçeğinin (yüksek THC) öğütülmesini ve ardından gıda sınıfı bitkisel gliserin ile doyurulmasını ve birkaç ayda bir karıştırarak/süzerek gerçekten çok uzun bir süre (üç aya kadar) beklemesini içerir. haftalar. Gereken zaman miktarı nedeniyle çok popüler bir yöntem değil, ancak basit ve karıştırılması zor (diğer iki yöntemin aksine).

Bu yöntemi kullanmak için ihtiyaç duyacağınız malzemeler şunlardır:
  • Esrar çiçeği/tomurcukları (istediğiniz kadar çok veya az kullanabilirsiniz, ancak referans olarak, sekizde bir ons (3,5 g) ot yaklaşık 30-60 mL vape suyu üretecektir. Daha güçlü bir e-sıvı üretmek için BHO mumu, paramparça vb. gibi esrar konsantresi )
  • Saf USP gıda sınıfı bitkisel gliserin
  • Fırın tepsisi (veya fırına dayanıklı Pyrex kase)
  • Aliminyum folyo
  • Fırın
  • Sıkıca kapanan kapaklı 2 cam kavanoz (kilitli Mini Hermes Kavanozu gibi bir şey öneririz)
  • karıştırma çubuğu
  • Tel örgü süzgeç
  • Esnek kauçuk spatula (ağ süzgecin içine sığacak kadar küçük)
  • Tülbent (veya pamuklu müslin çanta)
  • Dondurucu
Başlamak için, önce ham marihuana tomurcuklarınızı öğütmeniz gerekecek. Gerçek bir öğütücü kullanmanızı önermiyoruz, çünkü çiçeği çok ince alırsanız, çoğu arıtma sırasında filtrelenmez ve son vape sıvınızda çok fazla öğütülmüş bitki kalır. Her şey daha küçük, tekdüze bir boyuta gelene kadar büyük külçeleri elinizle ayırın.

İşte sırasıyla adımlar:
  1. Ham tomurcukları elinizle daha küçük parçalara ayırın.
  2. Fırın tepsinizi alüminyum folyo ile kaplayın ve tomurcukları tepsiye yayın.
  3. Fırın tepsisini yaklaşık 30 dakika boyunca 250℉ (121℃) sıcaklıktaki fırına yerleştirin. Bu çok önemli bir adımdır çünkü ham tomurcuklardaki THCA'yı psikoaktif THC'ye dekarboksile eder .
  4. Tomurcukları fırından çıkarın ve birkaç dakika soğumaya bırakın.
  5. Tomurcukları sızdırmaz kapaklı cam kavanozunuza boşaltın ve tomurcukları doyuracak kadar üzerlerine yeteri kadar bitkisel gliserin (VG) dökün . Çok fazla VG kullanmak istemezsiniz çünkü son ürününüz aşırı seyrelmiş hale gelecek ve neredeyse hiç psikoaktif etkisi olmayacaktır. Doğru miktarda VG kullanırsanız, kolayca karıştırılabilen, ancak çok sıvı olmayan kalın, topaklanmış, yapışkan bir karışım bırakmalısınız.
  6. Karışımı karıştırın, kapağı kapatın ve üzerine tarih içeren bir etiket yapıştırın. Bunun yaklaşık bir ay boyunca güvenli, serin, karanlık ve kuru bir yerde oturmasına izin vereceksiniz .
  7. Bir ay kadar sonra kavanozu çıkarın ve iyice karıştırın. THC ekstraksiyon işleminin ilerlemesini sağlamak için yaklaşık bir yemek kaşığı taze VG ekleyin. Tekrar karıştırın/karıştırın ve bir ay daha güvenli bir yerde bırakın.
  8. Bir yemek kaşığı taze VG ekleyerek aynı işlemi tekrarlayın. Bir ay daha serin ve güvenli bir yere koyun. (Bir not olarak, kavanozu üç aylık süre boyunca istediğiniz sıklıkta, hatta isterseniz günlük olarak bile karıştırabilirsiniz. Ne kadar çok karıştırılırsa o kadar iyi).
  9. Son bir ay dolduktan sonra karışımı çıkarın ve karıştırma çubuğunuzla güzelce karıştırın. Ardından, küçük tel örgü süzgecinizi temiz bir cam kavanozun üzerine yerleştirin (bunun sızdırmazlığa ihtiyacı yoktur) ve kenevir/VG karışımını süzgecin içine boşaltın. Kalan sıvıyı mümkün olduğu kadar sıkmak için kauçuk spatulayı kullanarak tüm VG'nin süzgeçten damlamasına izin verin.
  10. Ham kenevir malzemesini atın, ağ süzgecinizi temizleyin ve ardından süzgeci yaklaşık dört kat tülbent ile örtün (pamuklu muslin torbası da kullanabilirsiniz).
  11. Esrar/VG sıvı karışımını tülbent veya muslin torbasına dökün, temiz bir cam kavanoza damlamasını sağlayın (ilk filtre için yaptığınızın aynısını temizlediğiniz sürece kullanabilirsiniz).
  12. Tülbent/muslin torbasında kalan sıvıyı olabildiğince sıkın ve işiniz bitti! Her şey yolunda giderse, THC özü ile aşılanmış temiz, kalıntı içermeyen bir VG sıvısı bırakmalısınız, bu noktada vape kartuşunuza eklemek için bir şırınga veya damlalıklı şişe kullanabilirsiniz.
  13. Zevk almak! (Maksimum etki ve tat için, vapinge başlamadan önce THC e-likitini vape kartuşuna ekledikten sonra yaklaşık 15-20 dakika bekleyin. Bu, fitilin e-sıvıyı tamamen emmesini sağlar).

 

E-sigaralar için THC Yağı: 2. Yöntem – Bitkisel Gliserin Ekstraksiyonu (Kısa Süreli)​


Dolayısıyla, bu yöntem, süreci büyük ölçüde hızlandırmak için (üç aydan sadece 3-4 saate kadar) esrar/VG karışımının ısıtılmasını içermesine rağmen, ilk yöntemle hemen hemen aynı süreci içerir.
İşte ihtiyacınız olacak malzemeler:
  • Ham kenevir çiçeği
  • Saf USP gıda sınıfı bitkisel gliserin
  • Kanola veya bitkisel yağ (yağ banyosu ısıtması için)
  • Kaynatma kabı (veya tercihen ocakta oturabilen cam Pyrex kavanozlar/tabaklar)
  • set üstü ocak
  • İki hassas termometre (pişirme termometreleri iyi çalışır)
  • İnce ağ süzgeç
  • Tülbent
  • Karıştırma/karıştırma çubuğu
  • Kauçuk spatula
Temel olarak, bu yöntem, ilk yöntemde yaptığınız gibi ham kenevir çiçeğini VG'ye karıştırmayı içerir, ancak bir seferde aylar/haftalarca beklemesine izin vermek yerine, sıvı karışımı bir yağ banyosunda "pişireceksiniz". Difüzyon sürecini önemli ölçüde hızlandırmak için.

İşte adımlar:
  1. Ham kenevir tomurcuklarınızı elle nispeten küçük parçalara ayırın ve bunları bir Pyrex (veya ısıya dayanıklı başka bir) cam kavanoza dökün.
  2. Tomurcukları doyurmaya yetecek kadar bitkisel gliserin (VG) dökün, ancak aşırı miktarda eklememeye dikkat edin. Karışımı eşit olarak dağılana kadar karıştırın. Çok sıvı olmayan kalın, topaklanmış, esrar/VG karışımı bırakmalısınız.
  3. Kanola yağınızın veya bitkisel yağınızın bir kısmını daha büyük bir Pyrex/ısıya dayanıklı tavaya dökün. Kenevir/VG karışımı içeren Pyrex kavanozunu bu yağın içine yerleştirecek ve “yağ banyosunda” ısınmasını sağlayacaksınız. (Cam tavaya yeterince kanola yağı koymak isteyeceksiniz, böylece VG karışımı olan kavanozun sadece 1-2 inç'i suya daldırılacaktır).
  4. Kanola yağı içeren tavayı bir ocak veya sıcak ped üzerine koyun ve tutarlı bir 220℉'ye gelene kadar ısıtın (bu önemli bir adımdır ve bu nedenle iyi, güvenilir bir pişirme termometresine ihtiyacınız vardır).
  5. Sıcaklığa ulaştıktan sonra, kenevir/VG karışımı içeren cam kavanozu sıcak yağ banyosuna yerleştirin. Bu kavanoz için ayrı bir termometre kullanmak isteyeceksiniz ve mümkün olduğunca 180℉'ye yakın bir sıcaklıkta tutmaya çalışacaksınız (başka bir deyişle, 220℉'de kaynayan dış yağ banyonuz var ve ardından iç cam kavanoz içinde oturur ve 180°C'de kaynar. Bu sıcaklık, ham tomurcuklardan gelen THC'nin VG sıvısına dağılmasına izin verdiği için çok önemlidir. Bundan daha fazla ısınırsanız , THC'nin CBN'ye parçalanması riskini alırsınız. çok yüksek bir şey sağlamaz).
  6. Sıcaklıklarınız sabit ve tutarlı olduğunda, kenevir/VG karışımını sık sık karıştırarak yaklaşık 45 dakika bekletin .
  7. 45 dakika sonra cam kavanozu yağ banyosundan çıkarın ve soğuması için birkaç dakika bekletin. Ardından, ince gözenekli süzgecinizi temiz bir cam kavanozun üzerine yerleştirin ve kenevir/VG karışımını süzgecin içine boşaltın. Bu, THC e-sıvısını "ilk çalıştırmanız" olacak. Topaklanmış tomurcuklardaki sıvıyı süzgeçten geçirip temiz kavanoza bastırmak/sıkmak için esnek kauçuk spatulayı kullanmanız gerekecektir.
  8. Bu ilk çalıştırmayı olabildiğince sıktıktan sonra, aynı kenevir tomurcuklarını bir cam kavanoza geri koyun ve işlemi tekrarlamak için daha fazla VG ekleyin (toplamda, toplamda üç koşu yapacaksınız, 2. adımları tekrar edeceksiniz). -7 . *Ve bir not olarak, bu "ilk çalıştırma" açık ara en güçlü THC sıvınız olacak, bu yüzden bunu süper güçlü bir vape suyu için ayrı bırakabilir veya buna 2 ve 3 numaralı turları ekleyebilirsiniz. toplam hacminizi artırmak için. Bunu nasıl yapmak istediğiniz size kalmış).
  9. 2-7 arasındaki adımları iki kez daha tekrarladıktan sonra (taze VG ekleyerek ve her iki seferde de ana sıcaklıklarınızı koruduğunuzdan emin olarak), kalan bitki kalıntılarını filtrelemek için VG karışımınızı tülbent ile daha da hassaslaştırmanız gerekir. Ağ süzgecinizi temizleyin ve üzerine yaklaşık dört kat tülbent koyun. VG karışımını tülbent üzerine dökün, mümkün olduğunca temiz cam kavanoza damlamasını sağlayın. Olabildiğince fazla sıvıyı sıkmak için kauçuk spatulayı kullanın (spatula ile alamadığınız kalan sıvıyı sıkmak için ellerinizi bile kullanabilirsiniz).
  10. Tüm sıvıyı tülbentten süzdükten sonra , THCA'yı THC'ye tamamen dekarboksile etmek için rafine edilmiş THC sıvısını yağ banyonuzda 220℉'de yaklaşık 30 dakika kaynatmak isteyeceksiniz (sıcaklığı arttırmanız gerekecek) "İç" cam kavanozun sıcaklığını 220℉'ye çıkarmak için "dış" yağ banyosunun sıcaklığı). Sıvının köpürmeye başlamasına (karbon kabarcıkları yayarak ) dikkat edin ve 220℉' nin üzerine çıkmamaya dikkat edin , çünkü bu THCA'nın CBN'ye dönüşmesine neden olacaktır).
  11. Her şey doğru yapıldıysa, THC özü ile aşılanmış güçlü, temiz, kalıntı içermeyen bir VG sıvısı bırakmalısınız, bu noktada vape kartuşunuza eklemek ve vaping yapmaya başlamak için bir şırınga veya damlalıklı şişe kullanabilirsiniz.
  12. Zevk almak! (Maksimum etki ve tat için, vapinge başlamadan önce THC e-likitini vape kartuşuna ekledikten sonra yaklaşık 15-20 dakika bekleyin. Bu, fitilin e-sıvıyı tamamen emmesini sağlar).

 

E-sigaralar için THC Yağı: Yöntem #3 – Rosin Ekstraksiyonu (Vape Solüsyonu ile Karıştırılmış)​


Daha önce de belirttiğimiz gibi, vape kalemler için THC yağı yapmak için tercih ettiğimiz yöntem budur çünkü en yüksek kalite, en güçlü, en lezzetli ve (belki de) en güvenlidir çünkü herhangi bir inceltici madde kullanmaz.
Ayrıca, diğer yöntemlerin her ikisinden de daha hızlıdır ve kendi reçinenizi preslemek için aletleriniz yoksa, halihazırda yapılmış THC konsantrelerini ( paramparça veya BHO mumu gibi ) kullanabilirsiniz!
Bununla birlikte, ham külçelerden başlamak ve kendi reçinenizi preslemek istiyorsanız, muhtemelen zaten sahip olmadığınız bazı özel ürünleri satın almanız gerekecektir.
İşte ihtiyacınız olacak:
  • Biraz kuru ot (yoğun külçeler olmalı, öğütülmüş tomurcuklar çalışmayacak)
  • Saç düzleştirici
  • Parşömen kağıdı
  • Karıştırma için küçük cam şişe
  • 1 g şişe The Potion Natural Terpen Solution
  • çakmak
  • Vape kalem kartuş şırıngası (e-sigaranıza THC e-sıvısını eklemek için)
  • karıştırma çubuğu
  • Damlalıklı şişe (Cam şişeye Terpen İksiri eklemek için)

Temel olarak, bu yöntem, ham bir marihuana külçesinden reçineyi preslemek için bir saç düzleştirici kullanmayı, parşömen kağıdındaki reçineyi toplamayı, birkaç damla The Potion Terpen Solüsyonu eklemeyi ve birlikte karıştırmak için ısıtmayı içerir. Daha önce hiç yapmadıysanız biraz zor ama dediğimiz gibi – üç farklı yöntemin en güçlü, en kaliteli ve en lezzetli olanı.
İşte adımlar:
  1. Reçineyi bastırmak için kullanmak üzere iyi, yoğun bir çıkıntı seçin. Bu çok önemli bir adımdır, çünkü külçenin yoğun olması ve neredeyse hiç tohum veya sap olmadan sıkıca paketlenmiş olması zorunludur . E-çiğ veya vape kaleminizde kullanmak üzere yeterli miktarda e-sıvı elde etmek için, muhtemelen yaklaşık 3 g taze tomurcuk kullanmanız gerekecek (ya da yaklaşık 1 ons). Her iki durumda da hedefiniz yaklaşık 0,4g-0,6g reçine elde etmektir. Bu kadarını elde etmek için muhtemelen birkaç farklı tomurcuğa ayrı ayrı basmanız gerekecek.
  2. Yoğun bir şekilde paketlenmiş, yüksek kaliteli külçelerinizi aldıktan sonra saç düzleştiricinizi hazırlayın. Külçelerden reçine sıkmak için iyi bir sıcaklık yaklaşık 250-280℉'dir, bu nedenle saç düzleştiricinizin hangi sıcaklıkta çalıştığını biliyorsanız, buna göre ayarlayabilirsiniz. (Minimum ayar bundan daha yüksek bir sıcaklık ise, ısınmasına izin verebilir, ardından fişini çekebilir ve soğuması için birkaç saniye bekleyip 250-280℉ aralığına girmeye çalışabilirsiniz). Söylediğimiz gibi, bu yöntemin çoğu deneme yanılma yöntemidir – özellikle de bunu ilk kez yapıyorsanız. Üzülmemeye çalışın.
  3. Nug'u iyi boyutta bir parşömen kağıdına yerleştirin ve külçenin arasına sıkıştırılması için kağıdı üste katlayın. Ardından, saç düzleştirici sıcaklığa ulaştığında reçine kağıdını düzleştiriciye koyun ve birkaç saniye boyunca mümkün olduğunca fazla kuvvetle bastırın, külçeyi (veya kağıdı) yakmamaya dikkat edin. Doğru yapılırsa, parşömen kağıdında daha sonra soyabileceğiniz az miktarda reçine kalacaksınız.
  4. Yaklaşık 3 gram kuru ot bitene kadar taze külçeler ve taze parşömen kağıdı ile 2-3 arasındaki adımları tekrarlayın. Söylediğimiz gibi, vaping için yeterli miktarda e-sıvı elde etmek için en az yaklaşık 0,4 g reçineye ihtiyacınız olacak. (Bundan daha azını kullanabilirsiniz, ancak o kadar güçlü olmayacaktır).
  5. Yaklaşık 3 gr tomurcukları reçineye bastırdıktan sonra, reçineyi parşömen kağıdından toplamanız gerekecek. Buzdolabında bir veya iki dakika tutmanız en iyisidir, çünkü bu, kağıdın daha kolay soyulmasına yardımcı olur. Ayrıca, ellerinizle dokunmayın – kağıttan büyük bir top şeklinde “yuvarlamak” için metal bir değnek değneğinin bilyeli ucunu kullanmayı seviyoruz.
  6. Yaklaşık 0,4-0,6 g reçine topladığınızda, hepsini küçük cam şişenize koyun.
  7. Ardından, şişeye 8 damla İksir Terpen Solüsyonu eklemek için bir damlalıklı şişe kullanın (yaklaşık 0,5 g reçine için 8 damla kullanın).
  8. Şişede reçine ve İksir bir araya geldiğinde, sıvı kabarcıklanmaya başlayana kadar (bu sadece yaklaşık 3-4 saniye sürer) bardağı “çabuk ısıtmak” için bir çakmak kullanın. Bu adımda çok dikkatli olun, çünkü çözeltinin çok ısınmasına izin verirseniz, tüm terpenleri yakar ve e- likitin lezzetini öldürürsünüz (THC reçinesinin kendisini yakma riskinden bahsetmiyorum bile).
  9. The Potion sıvısı köpürmeye başladıktan hemen sonra, çözeltiyi iyice karıştırmak için ince metal dab çubuğunuzu veya karıştırma çubuğunu kullanın. Ardından, sıvıyı emmek için şırınganızı kullanın ve e-çiğ veya vape kaleminize ekleyin.
  10. Bu kadar! Her şey doğru yapıldıysa (evet, bunun BÜYÜK bir "eğer" olduğunun farkındayız), güçlü, güvenli ve süper yumuşak tadı olan az miktarda yüksek THC vape sıvısı bırakmalısınız.
 

asukacs

Üye
Kafasi cok iyi bro ben hazirlardan ictim harika. Kokuda yok yani aroma koyabiliyorsun.

Esrari 60 70 derecede 15 20 dakika isitip ogutuyorsun, alkol bulman lazim ama icilebilir alkol olmali aromasiz. Esrari koydugun kaba koyacaksin alkolu esrarin 2 parmak uzerine cikacak alkol.

1 2 saat icinde bekledikten sonra ( ara ara karistiracaksin ) esrari suzerek aliyorsun aldigin esrar posasi cop.
Bir tencereye su koyup kaynatiyorsun tencere yarim dolu olsun yesil siviyi kaynar suya koyup durmadan karistiracaksin bu arada havalandirma acik olmali cakmak sigara filan aman ha.
Elindeki yesil sivi isindikca azalacak altta agdamsi siyaha yakin koyu yesil bir tabaka kalana kadar devam edeceksin.
Artik elinde bir ozut var bunu hazie likitlere damlatarak tuketebilir ya da kagada surerek icebilirsin
Video var mı reis böyle çok karışık oldu
 

asukacs

Üye
Kafasi cok iyi bro ben hazirlardan ictim harika. Kokuda yok yani aroma koyabiliyorsun.

Esrari 60 70 derecede 15 20 dakika isitip ogutuyorsun, alkol bulman lazim ama icilebilir alkol olmali aromasiz. Esrari koydugun kaba koyacaksin alkolu esrarin 2 parmak uzerine cikacak alkol.

1 2 saat icinde bekledikten sonra ( ara ara karistiracaksin ) esrari suzerek aliyorsun aldigin esrar posasi cop.
Bir tencereye su koyup kaynatiyorsun tencere yarim dolu olsun yesil siviyi kaynar suya koyup durmadan karistiracaksin bu arada havalandirma acik olmali cakmak sigara filan aman ha.
Elindeki yesil sivi isindikca azalacak altta agdamsi siyaha yakin koyu yesil bir tabaka kalana kadar devam edeceksin.
Artik elinde bir ozut var bunu hazie likitlere damlatarak tuketebilir ya da kagada surerek icebilirsin
Aga 60-70 derecede ısıtmak derken suda mı
 

asukacs

Üye
Kafasi cok iyi bro ben hazirlardan ictim harika. Kokuda yok yani aroma koyabiliyorsun.

Esrari 60 70 derecede 15 20 dakika isitip ogutuyorsun, alkol bulman lazim ama icilebilir alkol olmali aromasiz. Esrari koydugun kaba koyacaksin alkolu esrarin 2 parmak uzerine cikacak alkol.

1 2 saat icinde bekledikten sonra ( ara ara karistiracaksin ) esrari suzerek aliyorsun aldigin esrar posasi cop.
Bir tencereye su koyup kaynatiyorsun tencere yarim dolu olsun yesil siviyi kaynar suya koyup durmadan karistiracaksin bu arada havalandirma acik olmali cakmak sigara filan aman ha.
Elindeki yesil sivi isindikca azalacak altta agdamsi siyaha yakin koyu yesil bir tabaka kalana kadar devam edeceksin.
Artik elinde bir ozut var bunu hazie likitlere damlatarak tuketebilir ya da kagada surerek icebilirsin
Amaç esrarın yağını çıkartmak mı
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Sleepless Sleepless:
    ***** *** *** **** ***** **
  • Sleepless Sleepless:
    hahahaha* ** ********* ** ******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ****** *** ********
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ******** *****
  • Didrug Didrug:
    ******* ***
  • Didrug Didrug:
    **** ******* hahahaha *********
  • Didrug Didrug:
    hahahaha ********** ***
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ** *** ******** *** **** *** ********** **** hahahaha**
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    *** **** ******* **
  • Sleepless Sleepless:
    *** ******** ***** ***** ********** ****** **** ********** **
  • Didrug Didrug:
    *****
  • Didrug Didrug:
    **** **** hahahaha **** *** ******
  • Didrug Didrug:
    ***** hahahaha* **** ** **** *** ****
  • Didrug Didrug:
    *** hahahaha** **** **** ******** **** *****
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ***** *** *** ******** *** ******** *******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ** **** *******
  • Didrug Didrug:
    ***** ******** **** *** ** *****
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    *** ** hahahaha******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ****** **** *** *****
  • Didrug Didrug:
    hahahaha ********* ******** **** ****** ******** ********* ********* ** ****
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ****** ******** ********** ** hahahaha* ***** ******* ***** ** ******* ******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ***** ****** ******** ***** *******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    **** hahahaha* ***** ******
  • nicozaniolo nicozaniolo:
    ********** ******* ********** **
    nicozaniolo nicozaniolo: ********** ******* ********** **
    Üst