Hasat Vaktine Yaklaşırken Son Durum ve Yardım

ack_zxs

Yeni üye
Arkadaşlar merhaba, Ağustos sonu başladığım bu girişimin galiba sonuna yaklaştım. Tamamen şans eseri bulduğum köfteci tohumları idi. 3 tane bitkinin son durumu fotoğraftaki şekilde. Açıkcası biraz hayalkırıklığı oldu fotoğraflarda gördüğüm o iri sömekler hiç oluşmadı, sizce artık yavaştan kesmeli miyim ? Yoksa biraz daha beklersem sömekler irileşir mi ? Bir bitkinin dalını kestim ama kurutmayı çok uyduruk yaptığım için ( fırında yarım saat) kafası pek olmadı kokusu da çimen gibi hiç güzel değildi.Gübre olarak big bud overdrive kullandım şu aşamada artık hiç bir şey vermiyorum sadece su ve keçiboynuzu pekmezi. 3 bitkinin de farklı gelişim gösterdiğini görüyorum, siz benim durumumda olsanız ne yapardınız ? Şu aşamada kesmek mantıklı mı ? Fotoğraflara göre yorumlarınızı bekliyorum.

link : https://imgur.com/a/qvdEw97
 

ack_zxs

Yeni üye
Cvp: Hasat Vaktine Yaklaşırken Son Durum ve Yardım

Hunlu' Alıntı:
flushını yap toprak kuruyunca makası vur kanka

Galiba öyle yapmak lazım. Yapraklar hiç sararmadı gerçi ama bu saatten sonra sömekler zaten büyük bir gelişim göstermez değil mi ?
 

QuiT

Yeni üye
Kanka sanki biraz daha zamanı var gibi [font="Open Sans", sans-serif]big bud[/font][font="Open Sans", sans-serif] vermeye devam et derim ben tabi daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olucaktır.[/font]
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
    deyorke Chat bot: ******* *** ******* *** *** *********
    Üst