GorilaGG4
Yeni üye
40 dk kapalı folyoda dekarbürasyon (fırınla) (115derecede)
Sonra tereyağını sıcak suda camın içinde eritip (içine ben 2-3ml alkol atıyorum daha iyi çözülsün diye atmayabilirsinizde) otu ekleyip 4 saat kısık ateşte beklet arada karıştır sonra dolaba at afiyet olsun
50 gramı 450 gram tereyağında(ölçülerle kafanıza göre oynayın ama arttırma yapmayın derim otta) 8-10 saat kafası var yedikçe uçuyorsun öyle tatlı falan yiyerekte ayılamıyorsun
Sonra tereyağını sıcak suda camın içinde eritip (içine ben 2-3ml alkol atıyorum daha iyi çözülsün diye atmayabilirsinizde) otu ekleyip 4 saat kısık ateşte beklet arada karıştır sonra dolaba at afiyet olsun
50 gramı 450 gram tereyağında(ölçülerle kafanıza göre oynayın ama arttırma yapmayın derim otta) 8-10 saat kafası var yedikçe uçuyorsun öyle tatlı falan yiyerekte ayılamıyorsun
Son düzenleme: