Bu ilaçlar nolucak

smiley10

Yeni üye
Kankalar içenler bilir lerika regapen gerica vs bu alçak ilaçlar şuan cok popüler ve bence en tehlikeli Uyusturucu. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
 

hightimes1980

Yeni üye
Arkadaşlar şöyle bir maduriyetten bahsetmek istiyorum drama yapmak istemiyorum ama bu ilaçları reçetesiz şekilde alıp kullanan ve yakalanan bir çok kişi var ve artık o ilaçlar uyuşturucu ile aynı muamaleyi yiyorsunuz , suan bile konuyu bağlamakda ve toparlamakda zorluk çekiyorum , nöropatik rahatsızlıgım var 10 senden beri bu ve benzer etken maddeli ilaçlaırı reçeteli olarak kullanıyorum, yani inanın zorunda olmasam kullanmam çünki ilk başlarda çok iyi geliyor ama sonraki safalarda kafası kalmıyor ve sadece o ilaca kölelik gibi birşey oluyor bağımlısı oluyor kullanmadıgın zamanlarda kendini çok bitkin ve hasta hissediyorsun kullandıgın gune lanet okuyorsun, benim size tavsiyem inanın uzak durun, bu ilacı kullananlar ileriki safalarda edebi mutsuzluk yaşıyorlar.
 

KARABAYRAK

Yeni üye
4-5 sene önce lyrica 300 alırdım çakmabir doktor ve eczacıdan 150 liraya tam bir garson uyuşturucusu konuştururda konuşturur.. tavsiye etmiyorum zaten ne alcaksınız **** şarjörü 150 olmuş kafayı yemişler gerica bunun muadili sayılır daha pistir ragapenden uzak dur neurotin gerek yok nepitin bunun muadili nevrotin yerine koy  rivrotil deneme bile tantum seneler önce güzeldi ama kendini zehirleme değmez concerta gerek olmadıkça içme, ritalini ezip burundan çekeyim gibi bi aptallık yapma hapın tamamı nişasta **** PFİZER markası ne üretirse kafa yapıyor bu markadan kaç.. xanax uyumak için iç içeceksen hahah sana çoğu sentetik eczayı saydım narkotik değimiyle uzak durun kullanmayın :D
 

KARABAYRAK

Yeni üye
dostum bu arada çok geçmiş olsun sana, katılıyorum ileride depresyona itiyor mutluluk duygusunu alıyor bu ilaçlar senelerce antidep kullandım bende kesinlikle eczanelerden uzak durulması gerekiyor
 

akrozom

Yeni üye
uyuyamıyorsanız MİGREN ilacı kullanın.. AVMİGRAN vs. Bende migren sorunu var. Ne zaman AVmigran alsam o şiddetli ağrıyı bastırıyor  ve uyutuyor. Miss. Kimyasala zaten karşıyım. Kullanmayın. Çiçek iyidir güzeldir.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
  • E eagle54:
    ******** ** ****** hahahaha ** ******** *** ********* ******* **** ****** ********** hahahaha ***** ****** ******
    E eagle54: ******** ** ****** hahahaha ** ******** *** ********* ******* **** ****** **********...
    Üst