İlk growum 3. hafta bitiyor göz atarsanız çok sevinirim

keyakafox

Yeni üye
Merhaba abiler kardeşler yaklaşık 3. ay önce 1 adet bilmediğim bir auto geçti elime bende elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalıştım sonunda burada buldum kendimi şu an bu durumdayım.
100w Led kullanıyorum şu an 2. 100 wattımı sipariş ettim 2 adet küçük nem makinası ve 2 adet te usb fan kullanıyorum bez dolabın içinde
Gübrelerim bio bizz bio grow, bio heaven , cal mag , ve bio bloom , çiçeklenme dönemi için bi gübre daha düşünüyorum eksiklerimi söylerseniz tavsiye verirseniz çok mutlu olurum iyi kafalar :)

Ha bide bitki sağlıklı görünüyor mu ? ne durumda sizce.123.jpeg
 

Spartali

Yeni üye
Sulama sıklığın nedir bide led olarak ne kullanıyorsun. Gübreye ne zaman başladın? Gayet başarılı bir sonuç olmuş çünkü.
 
C

Cibril

Guest
Bio kullanıyorsan yanına bi topmax al kral... bitkinde cirlop gibi maşallah supanallah:)
 

keyakafox

Yeni üye
Sulama sıklığın nedir bide led olarak ne kullanıyorsun. Gübreye ne zaman başladın? Gayet başarılı bir sonuç olmuş çünkü.
Toprağın durumuna göre veriyorum genelde bez saksı kullandığım için toprağın nemini ıslaklığını çok iyi kontrol edebiliyorum led olarak 100w asa diye bi marka kullanıyorum baya klasik led lamba , 2 3 gün aralıklarla 500 ml veriyorum diyebilirim sanırım sulamaya yanlış gördüğün bir şey olursa belirtirsen çok sevinirim sevgiler.
 
C

Cibril

Guest
Ver kanka normalde takvimde çiçekte veriliyor ama içindeki bileşikler toprağı da düzenliyor zaten ,bol bol çiçeğin olur... en fazla bir haftaya açacak çiçek çiçek zaten:)
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    There are no messages in the chat. Be the first one to say Hi!
    Üst