Tentür

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 19785
  • Başlangıç tarihi

Woppy

Ordinaryüs
Knk süngerbob gibi içiyorsun tolerans iyice artmış senin bence biyerden sonra hep aynı kafana girmiyormus hiisi oluşacak az agırdan git derim knkm peki gözlerde kızarma dekan dıssrı reklam olma durumu varmı ?
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Kanka tentürün tam olarak oturmadığını yahut alkolün biraz buharlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Her hangi bir etiketlik durum olmadı.hattaa eve geldim aynada bakındım kendime gayet doğal duruyordum ama içimde havai fişek gösterisi oluyordu :D . Ama peşine kapak alınca saat 12 ye doğru bı aynaya baktım bildiğin vampir gibi olmuşum hem yüksek kafa hem yüksek uykusuzluk gözler kan çanağı.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Sabah eve gider gitmez sabah 9 da güzel bir kapak aldım. Peşine 1 bardak suya 2 ml tentür koydum karıştırıp fondip yaptım.
Üzerimi değişip biladerlerin yanına geçtim. Onlar uyuyordu bir tane boş içtim ve dünyalar karışmaya başladı birbirine. 12 ye kadar telefonda takıldım.sonra kahvaltı yaptık ve bit pazarına gittik. Kafam müthiş güzeldi hattaa giderken kaynanaya uğrayıp oğlumu da aldık. Takıldık pazarda amcama falan uğradık makara muhabbet herkes senin uykun mu var diye soruyor ve ben soranlara vardiyadan çıktığımı söylüyorum kimse başka sebeb sormuyor bı ara aynaya baktım şaftım kaymış :) eve döndüm saat 3 oldu toplam 6 saat zirve beni epey bir yordu. Ama muhteşem yüksek ve uzun bir kafa oldu ama sürekli olarak takılırmıyım? Hayır. Kafa bence maksimum 2 saat olmalı o da sosyal bir canlı olduğumuz için. Ama uzun süreli evde kalıp kimseyle görüşmeyeceksem ideal bir deneme oldu
 

Woppy

Ordinaryüs
Knk Bende bugün petibör yaptım yine calısmadı gibi 110 derecede yarım saat decarp ettim hafif rengi değişme oldu ama hafif 10 dk da agzı acık beklettim rengi felan değişmişti yanma olmamıstı petibör bisküvi üstüne Torku banada sürdüm 1 sigara yaptım kadar otu koydum üstünede hindistan cevizi yagı döktüm cok az petibörü kapattım 15 dk daha pişirdim yedim 2 saat oldu hafif bi degişiklik var ama çok bişey anlamadım bi sigara yaptım suan sigaradan 2 nefes aldım kafam acayip degişti 2 saatte sindirememişmiyimdir cözemedim. Şu decarp olayını bi cözebilsem iyi olacak yokmu tarifi olan kesin oluyor diyen bi kanka ?
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Kankam karaciğerin parçalaması ile alakalı olarak 2 saat 4 saat arası bir sürede geliyor. Fakat muhtemelen alışık olmadığımız için kafayı çözemiyoruz.
Decarb da 120 derece en üst sınır.40 dakika da en üst bekleme süresi.
Bir çok yerde 220 dereceden bahsediyor. Ama 220 kuru ot buharlaştırıcı nın çalışma ısısı. Sadece fırının kafası güzel olur o zaman. 120 de 40 dakika dene derim. Belki fırından kaynaklı bir azizliğe uğrama söz konusudur.
 

Woppy

Ordinaryüs
Knk hanım her türlü pasta börek yapıyor sıkıntısız oluyor birde 120 de 40 deneyim bakalım deneye deneye cözecem. O gün üstüne sigara içince biraz degişik oldu ama bir bas agrısı basladı acayip mal gibi gezdim tuaf yaptı.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Muhtemelen henüz kafasını çözemedik tam olarak. Haftaya gece vardiyasındayım hatun evde olmayacak 1 hafta boyunca değişik dekarb metodlarını denemeyi düşünüyorum fırında.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Her gün bı sömek ile dekarb yapıp pet yapıp yiyecem. Sonrasında sıkıntı yaşamamak için çıkış saatime yakın yiyeceğim gelişmeleri burdan bildiririm.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Bu hafta ne yazık ki biladerin de gece vardiyasında olmasından dolayı dekarb olayına giremedim. İki ev de boş ve ikimiz de boşta olunca biraz bkunu çıkarttık. Sabahları kapak akşamları sigara olarak :)
Tentür beklediğim kadar sert olmayınca alkolü buharlaştırıp rso yapayım dedim.

500 ml kadar olan tentürü borcam içinde süzerek döktüm ve sonra fırın tepsisine borcam koyarak buharlaştırmayı denedim ama yemedi :) bende borcamın altına elektrikli nargile kömürü pişiriciyi koydum ve kaynattım. Alkol buharlaştı dibinde 3 cm ye 4 cm avuç içi kadar ve 3-5 mm yüksekliğinde katran gibi bir şey kaldı büyükçe bir parçayı kocadan almaya çalıştım ama olmadı pek yakamadım. Daha sonra bongda denedim kafayı çakmakla ısıtıp o da yeterince ısınamadığı için olmadı. Daha sonra elektronik sigara içinde direkt telin üzerine koydum. Hızlı ama kısa süren bir kafa yaşattı.

Son olarak bugün saat 7 de pirinç tanesinden az büyük bir parçayı kaymağa sürüp yedim. Keçiboynuzu pekmezi nin acımtrak versiyonu bildiğin.
2 saat önce çok sağlam zirve yaptı ve şu an normal sigara yüksekliğindeyim. Kalanın da bi kısmını bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
7 itibariyle yediğim zamazingo an itibariyle tamamdır. 1 saat başlangıç 1 saat düşüş derken 4 saat zirve bence gayet yeterli bir kafa
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
3 ay önce deneye yanıtla yaptığım mamülü artık neredeyse çözdüm.
Kremalı bisküvi arasına leblebi kadar koyup yiyorum. Açlık durumuna bağlı olarak 45 dakika ile 1.5 saat arasında çalışmaya başlıyor ve en az 4 saat zirvesi var. Sonrasında yavaş düşüş ile ortalama olarak 6-7 saat etkili. Sigara yahut Bong olarak kullanımı bıraktım sayılır. Herkese tavsiye ederim
 

Woppy

Ordinaryüs
Harikasın knk şimdi detaylı bitsrif atta bizde yapalım la knk :) çigerlerim öksür öksür bi hal oldu dolduiyice.
 
Ü

Üye silindi 19785

Guest
Harikasın knk şimdi detaylı bitsrif atta bizde yapalım la knk :) çigerlerim öksür öksür bi hal oldu dolduiyice.
Kankam şimdi olay önce etil alkol bulmakta genelde kendin yap iç yapan piizman dostlarımızın temin ettiği gibi tekel bayilere sorduğumuzda veriyorlar.

Sigarayı komple grinderdan geçip fırında 120 derecede 40 dakika dekarb ediyoruz.
Sonrasında çıkarıp zehir gibi kokuşunu izliyoruz. Soğuyunca bir kavanoza koyup üzerini 3-4 parmak geçecek kadar etil alkol ekliyoruz. Ve çalkalıyoruz.

Ben uzun süre beklettim alkolde o yüzden bitki bünyesinde bulunan ne kadar mumsu yapı(terpen midir tepren mıdır her ne ,,kimse) :) eriyip karışıma geçti.
2-3 gün bekletip ara ara aklımıza geldikçe çalkalıyoruz.

2. Yahut 3. Günün şafağında kavanozdaki alkolü kahve filtresiyle borcama süzüyoruz. Filtrede kalan posanın üzerine biraz daha alkol döküp posayı çöpe atıyoruz.

Balkonda yahut bahçede (bakın burası çokomelli) açık havada altına elektrikli rezidans tarzı ısıtıcı koyup alkolün buharlaşmasını izliyoruz sigara yakmadan.

Alkol buharlaşınca borcamda katran gibi bir tabaka kalıyor. Fazla tutmayın ocakta komple kurumasın.

Daha sonra o katranımsı tabakayı spatula, kaşık,jilet gibi bilimum sıyırma işlevi görecek her hangi bir alet ile kazıyıp ya küçük bir kutuya yada kavanoza koyuyoruz.

Güneş ışığından uzak serin ve kuru bir yerde muhafaza edebilirsiniz.

Kullanım şekli olarak ilk zamanlar her hangi bir yiyeceğin üzerine sürüp tüketebilirsiniz.
Benimkinde çok fazla bitki materyali olduğu için tadı keçiboynuzu pekmezi nin daha kekremsi ve tatsız versiyonu gibi. Yenilir yutulur bir şey değil :D ama arkadaşla balığa gitmeden önce kremalı bisküvi arasına koyup yiyorum ve üzerine bir tane soda içiyorum . Peşine kovadan 2 kapak alıp çıkıyorum.
Gittiğimizde 2 saat kadar kova kafası sürüyor tam düşüşe doğru ise bunun kafası geliyor ve günüm akşam 4-5 e kadar yüksek geçiyor.

Dip not: her sigaranın thc oranı ve dekarb sırasında dönüşen thc farklı olabilir. Bu yüzden ufak dozlar ile başlayın ve 2 saat geçmeden ikinci dozu sakın almayın.

Doz aldıktan sonra cigara içmeyin.

Yüksek doz baş trip ve baygınlık yapabilir dikkat edin.

Benim gibi ilk zamanlar bu nakoduğumun kafası ne zaman düşecek diye endişe edebilirsiniz. Rahat olacağınız ortamlarda kullanın. Yoksa yine benim gibi kız istemeye gittiğinizde büyükler konuşurken uyuklayabilirsiniz :D

Afiyet olsun Yeşil Kalın ...
 

Emmy

Müptezel
Cigerler temiz dursun adli çalışman icin5 seni tebrik ederim dostum :) emegine saglik
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • T terbiyeligunahkar:
    ******** hahahaha***** **** ***** ******* hahahaha** ** ******** **
  • T terbiyeligunahkar:
    *** hahahaha** ***** hahahaha***** ***** ****** **** * * ***** hahahaha** ***** ***** ******* *** ********** *** **** ***** ********* ***** ******* ***
  • T terbiyeligunahkar:
    **** hahahaha** ****** ******* ****** ******** ****
  • A ax-b:
    ********** *******
  • T terbiyeligunahkar:
    ********** hahahaha**** *******
  • A ax-b:
    hahahaha** ***** ***** *** **** ****** **** hahahaha** ***** ****** hahahaha* ******* ** ****** ***** ****** ********** hahahaha** ****** ******* ****** ******** ****
  • A ax-b:
    **** hahahaha* ***** ******* ***** *** ***** hahahaha ******** ***** **** ******** ****
  • T terbiyeligunahkar:
    *** ****** *** hahahaha******** ***** ***** *** **** ****** **** hahahaha** ***** ****** hahahaha* ******* ** ****** ***** ****** ******
  • P Phthonos:
    ******** ****** **** ***** **** *** **** ****** ****** hahahaha* *** ******* ********** **** hahahahahahahahahahahahahahahaha********
  • A ax-b:
    **** * ******** ****** *** ******
  • A ax-b:
    ********* ********* hahahaha ***** **** ******** ***** ****** ******* ****** ******
  • A ax-b:
    ** ***** ***** ********* ******** hahahaha** * *** ******* hahahaha * **** **** **** ******** * ****** **** ******* **** hahahaha**
  • A ax-b:
    ******** hahahaha**** ****** ******** ***** ****** *** * **** **** ***** *** **
  • kawinnnz kawinnnz:
    ********** ********
  • kawinnnz kawinnnz:
    **** ****** **** ******
  • P Phthonos:
    *** ***** ****** ****** * ***** ********* hahahaha ******** **** ******** ******** ******* ****
  • P Phthonos:
    ******** *
  • A ax-b:
    **** ******** hahahaha * ***** ****** *** ********** **** ****** ********* * ******** **** ******* * ******** *****
  • A ax-b:
    ********** ***
  • kawinnnz kawinnnz:
    ******* ********** hahahaha ** **** ******* hahahaha**** ********
  • P Phthonos:
    ***** ***** ****** **** hahahaha* ** ****** ******** ** ****** ******** *** ********* ***** hahahaha***
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    ***
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    hahahahahahahaha* hahahahahahahaha
  • 5.yaprak 5.yaprak:
    ******* ******* hahahaha hahahaha**
    5.yaprak 5.yaprak: ******* ******* hahahaha hahahaha**
    Üst