Psikolojik Hastalıklar İçin Cbd Genetikleri

Sarii

Üye
Kankalar selam.
Anksiyete, panik atak, kronik depresyon teşhişleri koyulmuş biri olarak (kız arkadaşımında bipolar olduğum yönünde iddaası mevcut haklı olma ihtimali var) standart hapları kullanıp bir faydasını görmedim. Tabi olması gerektiği gibi devamlı da kullanmadım işin aslı kutular bitince gitmedim tekrar ilaç yazdırmaya belki bu da rahatsızlıklarımın bir oyunudur bana..
İndica ağırlıklı kullan diyeceksiniz biliyorum fakat bu tür sorunlarla hayatta kalmaya çalışıp full cbd kullanarak rahatlayabilen var mıdır aranızda?
Her türlü tavsiyeye açığım ottan başka beni hayata döndürebilecek birşey olduğunu düşünmüyorum bu hayatta açıkçası doktora bile gidesim yok artık umutsuz vakayım.
Aga umarım şifa bulursun. Ben de ağır kimyasal bağımlılık için mücadelede şifayı bizim yesillikte arıyorum. Ama şunu da söylemek isterim aga psikolojik tarzdaki ilaçların etki etmesi yani yerine oturması çok zaman alıyor ve düzen istiyor.. geçmiş olsun gözüm

Gbrother

Yeni üye
Kardeş sağol sana da gecmis olsun. Birşey dikkatimi çekti yazışmalarda sigaradan söz ediliyor. Canabisin en iyi medical kullanımı ya vaporizatör denilen bir aletle ya da yağını içerek oluyor. Biz yağını yapıyoruz böylece ciğerler dumansız temiz sağlıklı kalıyor. Istediginde bilgi paylaşımı yaparız :)
Yağını nasıl yapiyorsunuz

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • H0P3 H0P3:
    ** **
  • A Acemi fakir:
  • funny1joint funny1joint:
  • Yetstill80 Yetstill80:
    ******** *** ***** *** ****** ** ***** ****** ********* *** ****** **** ******** **************
    +1
  • H0P3 H0P3:
    ***** *** *** ******** *** *** *** ************ * ************** ********* *********** ****** ***** *** ********* **************
  • A Acemi fakir:
  • H0P3 H0P3:
    +1
  • A Acemi fakir:
  • A Acemi fakir:
  • bestooo bestooo:
    *** ***** ************ ***** ***** ** *** **** ***** ***** ***** ***** **** *** **** ****** ****** ******* *** **********
  • A Acemi fakir:
  • A Acemi fakir:
  • bestooo bestooo:
  • bestooo bestooo:
  • A Acemi fakir:
  • A Acemi fakir:
    **** ******** ******* *** **
  • M Marihaİtachi:
    ****** ***** ****** ***** ***** ******* ****** ****** ******* ******** *********** ***** ******** ******* **** ********** *** **** ******** *** *** *** ************ ***** ******** ***** *** ***************** ***** ** ******** *** ********* ****** ********* *** ******** **** **** ********* *** ** ********** **** ************* ******** **
  • M Marihaİtachi:
    *** * ****** **** ***** **** *** *********** ********* ******** ** ******* * **** *** *********** ** ******* ******* ******* ****** *** *** **** ******** *** ****** ******* ***** ** *** ********* * * ** ********* ******* *********** *** *******
  • KRAAL™ KRAAL™:
    ** *** *** ************ *** ***** *** ********** ***** ******** *** *** ******** **** ***** ********* ********* ****** ******* **** ******** *** ******** **** ******** ***** *** *** ******* *** ******** ******** ** ***** ******* ****** ******* ******* ***** ******** ******** **** ***** ****** *** ******** *********** ******* ****** ***** ****** ***** ***** ************ **** ***** ******* ******* ******* *** *** ******* ************* ********* ****** ******** **** ********* **** ********** ******* ***** ******** ******** ***** ********* ***** ***** *************** **** ****** ***** ******* ** **** ****** ******** ******** *** ********
    +1
  • Krgmrk Krgmrk:
    *** ******* ** ******** *** **** ********* **** ******** ***** ***** ********** *** *** ******* ********* *** ***** ****** ****** ****** ** *** *** ***** **** ****** ***** ****** ********** ********* *** *********** ***** ******** ******** ******** ********** ** ***** ** ************** ******** ****** ***** ****** *********** ** ****** **** *** ****** ******* *** ****** ******** ***** ***** **** ******** ************ *** ** **** *** **** *** ****** **** ********* ****** ******* **** ** *** ********* **** *** ****** ******* ********** **** ****** ************** ******** ********* *** ******* ******* *** *********
  • DanteHere DanteHere:
    ******** ******* *** **** ******* ************ ******** *** ******** ** ******** **** *********** ****** ** ** ******** ***** ** **** *********** ***** ********* ***** *** ********* *********** ***** *** ********* ****** ********* **** *** ** ***** ***** ** *** ********** ************ * ********
  • G Groww1010:
    G Groww1010: ********* ************ *****