Narkotik Arılar

denildiği gibi %98 oranında başarı sağlıyorsa yaparlar. adamların işleri güçleri yok kafayı bizimle bozmuşlar. biz onların çayına , sigarasına , alkolüne , karışıyor muyuz da böyle yapıyorlar anlamış değilim.
 

szrlkrsii

Müptezel
Sen nerelerdesin ya kayboldun kaç gündür
kanka hasatı alan uzuyo biliyon bi kaç gün kaldı kopara kopara yok ettım kendımı ıste, sımdı sabır esıgıne soktum kendımı kubarla yoluma devam ediyorum. Yakın zamanda uzunca bir zaman aranızdan kaybolurda tekrar geri gelirsem bilinsin isterim ki dalgam bitmiş perişan olmuş bithap bir halde grow yaparken buralarda geziniyorum falan.
 

nasa

Doktor

Mari Rastafari

Yeni üye
Arkadaşlar, alışveriş yaptığınız yere dikkat edin. GK bilgileri veriyor beklenmeyen misafirler çat kapı sabah uyandırmaya geliyorlar bilginiz olsun.
 
Ben growkent ile irtibat kurdum kendilerinden herhangi bilgi talep edilmediğini söylediler, ki bence doğru. Çünkü gerek yok burada herkes kredi kartı ile alışveriş yapıyor bu forumda adı geçen meşhur sitelerden maliyedeki fatura kayıtlarına bakmaları yeterli senin hakkında bilgi sahibi olmaları için, sonra da şüphelendiklerine baskını yapıyorlar bu kadar basit oradan kart ile alışveriş yapanların hepsi diken üzerinde aslında
Havaleylen kart arasındaki fark nedir usta
 

sizce türkiyede faliyete geçermi bu proje baya garip bi konu
Okullar da uyuşturucunun önüne geçmek için tabiki yapsınlar. Ama benim growuma dokunmasınlar arkadaş.
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • Nazim_Red Nazim_Red:
    ** ******** ********* *******
    Nazim_Red Nazim_Red: ** ******** ********* *******
    Üst