TENCERENİN DİBİNE EKMEK BANDIRMA GARANTİLİ
Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip biraz diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün Soğanları temizleyip ince ince kıyın Tencereye zeytinyağını dökün ve içine soğanları alarak kavurun Bu esnada biberleri ince ince kıyıp soğanların üzerine ilave edin Üzerine salça ekleyin ve salçanın kokusu çıkana kadar kısık ateşte karıştırın Daha sonra üzerine fasulyeyi ve 5grm esrar ve baharat ekleyerek 1-2 dakika karıştırın Üzerine su ilave edip kapağını kapatın ve 40 dakika pişmeye bırakın piştikten sonra ince süzgeç yardımıyla kuru fasulyenin üzerine cıkan esrarları alın şimdiden afiyet olsun
Kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip biraz diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün Soğanları temizleyip ince ince kıyın Tencereye zeytinyağını dökün ve içine soğanları alarak kavurun Bu esnada biberleri ince ince kıyıp soğanların üzerine ilave edin Üzerine salça ekleyin ve salçanın kokusu çıkana kadar kısık ateşte karıştırın Daha sonra üzerine fasulyeyi ve 5grm esrar ve baharat ekleyerek 1-2 dakika karıştırın Üzerine su ilave edip kapağını kapatın ve 40 dakika pişmeye bırakın piştikten sonra ince süzgeç yardımıyla kuru fasulyenin üzerine cıkan esrarları alın şimdiden afiyet olsun