Genetik seçimi için yardım

Ak420

Üye
Mrb arkadaşlar araniza yeni katıldım lakin anladım ki iç mekan yada dış mekan grow yapacak birinin bu okula yazılması gerekiyor,ben yıllardır dış mekan yapardım lakin biliyorsunuz drone fotokapan işlerinden arkadaşların cezaevine girince bu işler yalnız başına tek yek yapılacağını bana gayet iyi öğretti,siz değerli öğretmenlerimize :) sorum şu olacak bunu birkaç defa da sohbet sınıfında sordum,lakin bütün üstadlardan cevap almak istediğim için yeni bir konu açma isteği duydum,kabin ve ışık bilgilerini aşağıda belirttim,ilk growum olacak bu tesisatla kaç bitki yaparım, hangisini yapsam daha çok hasat alırım,ve önerileriniz yorum yapan bana ve diğer okuyuculara katkı sağlamak için çaba sarfeden tüm üstadlara şimdiden teşekkür ederim.
Kabın ebati:160×160×130
Işık:samsung lm301hx2 qb 110wx2
Karbon filtre set:330 m2
Karbon filtre:190 m2 (bunu içe hava vermek için kullanıcam)
Vantilatör
Termostat
Zaman ayarlı priz
Clonex sprey ve jel
Fide mini sera
Ph metre
Buhar makinası havvaca
Gübreleri nedense kendim yapmak istiyorum
Kahve telvesi magnezyum,potasyum
Kuş gübresi vs...
Grow bloom var ve birkaç gubremde var ekstra
 

Yeemen

Üye
kanka 2-3 photo iyi olur sanırım genetik olarakta blue dream öneriyor herkes. Daha iyi yardımcı olucak kankalar vardır mutlaka ama önceliğini pencereyi kapatmaya ver bence.
 

Ak420

Üye
Ev yeni yapıldı bro sorun yok,o aklımda,yorum yaparlar inşallah teşekkür ederim varol.
 

growup

Üye
İndica agirlikli genetik seçmelisin sativa daha uzun oluyor kabin yuksekligin yetmeye bilir.4 auto yada 2 photo bakabilirsin orda
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    $uicideboy$ $uicideboy$: * ******* ****** ****** **
    Üst