Firecracker , yüksek ve uzun süreli kafalar!

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 20002
  • Başlangıç tarihi
beyler bunu yapmak için illa dereceyi bilmek gerekiyor mu ? bendeki fırın derecesiz eski tür davul fırınlardanda benim yapmamın bi yolu yok mudur ???
 
Ü

Üye silindi 20002

Guest
Ü

Üye silindi 20002

Guest
2-3 gün sorunsuz 1 hafta dolapta beklettiğimde oldu net bilgi sahibi değilim
 

turuncuyorgan

Yeni üye
@Bykush dün deneyebildim ilk kez tarifi, harika tat harika kafa uyuyup uyandığımda bile küçük küçük keyif hali devam ediyordu. Sağol brom tarif için
 
Ü

Üye silindi 20002

Guest
Afiyet olsun kanka, tarifi tutturup keyfini çıkarabildiğibe çok sevindim.
 
gördük çok heyecanlandık, birazdan yaş sigara ile hazırlamaya başlıyoruz saatler içerisinde güncelleyeceğim ara ara girip (05:47)
 

Slhking

Üye
@By_Kush kanka piyasadaki flush yapılmamış köfteci sigarasından yapsak zehirlenme vs gibi bi durum olabilir mi? daha önce hiç yemedim herkesde olumlu şeyler yazdı çok merak ettim kafasını :(
 

Melankoli

Yeni üye
Mümkün olan en az zaman ve çaba gerektiren yenilebilir bir ot mu arıyorsunuz? Mütevazı havai fişeklerden başka bir yere bakmayın, muhtemelen yapabileceğiniz en basit kenevir muamelesi. Havai fişek yapmayı öğrenmek kolay ve çoğu zaman kusursuzdur. Ancak havai fişeklerin yanmamasını sağlamak için akılda tutulması gereken bazı şeyler vardır ve size lezzetli ama değersiz bir atıştırmalık bırakır.

Havai Fişek Nasıl Yapılır?

Harika bir havai fişek tarifi yapmak için ihtiyacınız olan şeyle başlayalım.
Öncelikle kaliteli bir çiçeğe ihtiyacınız olacak. Sadece kendiniz için havai fişek yapıyorsanız, yaklaşık yarım gram (0.5 g) yapmalısınız. Paylaşmak için yeterince para kazanmayı planlıyorsanız, daha fazlasını kullanın.
Sonra, graham krakerinize ihtiyacınız var. Nabisco veya HoneyMaid, yüksek yağ içeriği nedeniyle en iyi şekilde çalışır. Tarçın versiyonu ile işleri renklendirin!

Son olarak, fıstık ezmesine ihtiyacınız var. Daha yüksek miktarda yağ içeren doğal şeyleri tercih edin. Ne kadar yüksek (yağ) o kadar iyi! Nutella ayrıca fıstık ezmesi ile kombinasyon halinde veya kendi başına iyi çalışır.
Bu yüzden havai fişekleri yapmak çok basit. Havai fişek otları, fıstık ezmesindeki yağlara kolayca bağlanır ve diğer yabani otları yenmek için gereken adımların çoğunu ortadan kaldırır.
Araçları da unutmayın: Karıştırmak için bir kürdan, pişirme için alüminyum folyo ve doğru sıcaklık kontrollü bir fırın. Ekmek kızartma makinesi fırınları, özellikle dijital tipte iyi çalışır.

Havai Fişek Otunuzu Dekarboksilatmayı Unutmayın!

Bu havai fişek ot tarifinin işe yaraması için tomurcuklarınızdaki THC ve diğer kannabinoidleri yemeden önce etkinleştirmeniz gerekir. Bu, esrarınızı dekarboksilatlamak için ısı kullanmak anlamına gelir.
İlk zamanlayıcı için, havai fişeklerin dekarboksilasyonunun nasıl yapılacağını bulmak biraz zor olabilir. Ama gerçekten süreç basit. Unutma, alçak ve yavaş.
Fırınınızı önceden 120 ° C'ye ısıtın ve ısınması için yaklaşık 10 dakika bekleyin. Beklerken, nuglarınızı elle kırın veya kaba bir şekilde öğütün.
Sonra otu fırına koyun. Yaklaşık 15 dakikalık bir zamanlayıcı ayarlayın. Bu bir dekarb için bolca zaman, bu yüzden daha fazla gitmeyin. Çok uzun süre ısıtmak otunuzu mahvedebilir.
15 dakika sonra otunuzu kenara koyun ve soğumaya bırakın.

Ot Havai Fişeklerini Birleştir

Şimdi fırını 300 derece F'ye (150 C) ısıtın. Isınmaya başladığında, her graham krakerinin bir tarafına kalın bir kat fıstık ezmesi (ve / veya Nutella) sürün.
Profesyonel İpucu: Fıstık ezmesindeki yağ, THC'yi otunuzdan emen şeydir, bu nedenle ne kadar fazla yağ o kadar iyidir. Bu yüzden onu çok kalın yaymalısın.
Şimdi otunuzu fıstık ezmesi kaplı krakerlerin üzerine eşit şekilde serpin. Şimdi o kürdan otunuzu karıştırmak ve fıstık ezmesine katlamak için kullanma zamanı.
Otunuzu iyice karıştırın, böylece tamamı yağlı fıstık ezmesiyle kaplanır. Bu adımı acele etmeyin.
Havai fişeklerinizi bir araya getirmeyi bitirmek için, üstüne ikinci bir fıstık ezmesi ve üstü kapalı kraker ekleyin ve birlikte sandviçleyin.

Fırında Pişirmeye Başlayın! İşte Havai Fişek Yapmanın Doğru Yolu…

Bu noktada, birçok insan fişekleri fırına atacak ve pişirecektir. Ancak bu en iyi yaklaşım değil.
Bunun yerine, havai fişeklerinizi folyoya sarın. Tıpkı kamp ateşinde bir şeyler pişirir gibi onları tamamen sarın. Bu, tüm iyi şeyleri kilitleyecek ve THC'nin kaçmamasını sağlayacaktır!
Şimdi devam edin ve folyoya sarılı havai fişekinizi fırına koyun ve 20 dakika pişirin. Siz beklerken "Broad forum kurallarını oku" bölümünün keyfini çıkarmak için mükemmel zaman.

Sakinleş, Sonra Chow Down!

Bu son kısım en iyisidir. Havai fişeklerinize soğumaları ve folyo ambalajlarından çıkarmaları için zaman verin.
Lezzetli kokuyor, değil mi? Tabii ki öyle, ot ve fıstık ezmesidir (ve belki tarçın ve çikolata).
Son olarak, fişekinizi yiyin! O kadar iyiler ki, kendinizi kaptırmak ve bütün partiyi yemek çok kolay. Ancak havai fişek otlarının size nasıl çarptığını görmek için en az yarım saat ile 45 dakika beklediğinizden emin olun.
Afiyet olsun!

Kendim çevirdim, sizler için, bu iyiliğimi unutmayın gencolar :))
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    T Turco: ***
    Üst