espab
Yeni Üye
aldım dostum erken gelirse benim için çok iyi olurAlmisken 10 15 tane al. Evet bunlardan. Hem uygun hem iyi oldugunu dusunuyorum
aldım dostum erken gelirse benim için çok iyi olurAlmisken 10 15 tane al. Evet bunlardan. Hem uygun hem iyi oldugunu dusunuyorum
dostum siparişi verdim artıkknk marka olarak yxo bridgelux çok tutuluyor hem uzun ömürlü hemde çok ısındığı zaman kendini kısabiliyor yani ben olsam onu tercih ederim
knk marka olarak yxo bridgelux çok tutuluyor hem uzun ömürlü hemde çok ısındığı zaman kendini kısabiliyor yani ben olsam onu tercih ederim
knk marka olarak yxo bridgelux çok tutuluyor hem uzun ömürlü hemde çok ısındığı zaman kendini kısabiliyor yani ben olsam onu tercih ederim
Kanka toplaması daha zahmetli ve daha maliyetli bence gereksiz daha eski bir teknoloji çünki.@redCliffe Kanka cob ledlerin Dc12v 50w versiyonları var Aliexpress'te bunlar hakkında ne düşünüyorsun? Deneme fırsatın oldu mu? Daha güvenli olur mu sence?
Zaten lehimlileri iptal edip YXO Bridgelux aldım ben de kanka sağ olasın tavsiyelerin için. Fanlara ek olarak bir de peltier takmayı düşünüyorum optimum soğutma için.Kanka toplaması daha zahmetli ve daha maliyetli bence gereksiz daha eski bir teknoloji çünki.
YXO marka soketli olan ledleri öneririm kanka.Kral merhaba Cob led alacagim bende hangisini tavsiye edersin profili fanlari kablolari adaptor vs aldim sadece ledler kaldı
Valla cok cook yeniyim elektrik bilgim var kendim yapacagim baya bi bilgiye ihtiyacim var kabindi yanstici gubre ve toprak hakkinda isin icindrn cikamadim siz bilenlerden ögrenecegimYXO marka soketli olan ledleri öneririm kanka.