hmm master of hydro en üst kat az verdin çok verdin 600 600 watt hepsi anlamlı gelmeye başladı
Eski-G Member 12 Ocak 2021 #1 hmm master of hydro en üst kat az verdin çok verdin 600 600 watt hepsi anlamlı gelmeye başladı
El_Takashi Active Member 12 Ocak 2021 #2 Duygusal bir parça , tez yazmayı düşünüyorum. Makaleyi de haftaya postalarım hocam.
szrlkrsii Active Member 13 Ocak 2021 #3 içeri alıyolar sonra ortalıgı yıkıyolar amk kardeşim biz de bu boku yiyoz ama yasal olsa bile içtigin icki sisesini mlletin burnuna niye sokuyosun amk
içeri alıyolar sonra ortalıgı yıkıyolar amk kardeşim biz de bu boku yiyoz ama yasal olsa bile içtigin icki sisesini mlletin burnuna niye sokuyosun amk
A ayteach Active Member 13 Ocak 2021 #4 Cirkin ordekler. Parcasida guzel adam tam bir muptezel. Yillardir kullaniyor
nefess Member 13 Ocak 2021 #5 Evinizde sigara yapin teröriste para kazandırmayın diyor bir parçasında sonuna kadar da haklı. adam gibi adamdır kendisi. türkçe rap müziğin bozulmayan nadir mclerinden
Evinizde sigara yapin teröriste para kazandırmayın diyor bir parçasında sonuna kadar da haklı. adam gibi adamdır kendisi. türkçe rap müziğin bozulmayan nadir mclerinden
El Captain Member 13 Ocak 2021 #8 polis geldi baskın var elleri kaldır yere yat 600 600 watt yeaaahhh iyi biliriiizzzzz
davenothere Member Perşembe saat 10:50'de #9 ''Alem yapalım derken katil yapacaktı bizi iki tane kro Sizin rap savaşlarınız beni açmadı el patron my bro'' Sokakta teşkilat var but batak Yeni bi' hat al fatal
''Alem yapalım derken katil yapacaktı bizi iki tane kro Sizin rap savaşlarınız beni açmadı el patron my bro'' Sokakta teşkilat var but batak Yeni bi' hat al fatal
C cypher Member Perşembe saat 12:30'de #10 Az verdin çok verdin derken bacakların bi' var bi' yok burada ne demek istiyor arkadaşlar anlayamadım
Az verdin çok verdin derken bacakların bi' var bi' yok burada ne demek istiyor arkadaşlar anlayamadım
president Moderator Perşembe saat 18:08'de #12 cashflow abiyle glu glu içmek isterdim. Bak gazap abiyle demiyorum cash abimle diyorum.