Ü
Üye silindi 27466
Guest
Yumurta kabuklarını toz haline getirip ardından sirke ile hamur kıvamına getirip tamamen kuruduktan sonra kullanıma hazır.
1-2 avuç yumurta kabuğu tozu
Önceden kurutulmuş muz kabukları 7-10
3 tatlı kaşığı epsom tuzu
15ml seaweed
10ml humic
30ml keçiboynuzu özü
3-5mg great white mikoriza
Bütün malzemelerimizi blender ile 2-3 dk karıştırıp küçük parçalar halinde karışım hazır.
tercihen 15 litre kova. İçerisine güçlü bir hava pompası ile sürekli hava veriyoruz.
18-24 saat içerisinde Demliyoruz. Ardından 24 saat karanlıkta bekletip kullanabiliriz.
NOT: yumurta kabukları tamamen kurumalı aksi taktirde içindeki sirke suyun pH ını aşırı düşürecektir. Karışımdaki hava motoru sürekli çalışmalı hava durduğu andan itibaren mikorizalara veda ediyoruz.
İçeriğinde calsiyum magnezyum potasyum barındırıyor. Mikoriza mantarları karışımdaki bütün besinleri parçalayıp bitkinin direkt alabileceği kıvama getiriyor. köklerine hızlı bir şekilde emilimini sağlıyor.
1-2 avuç yumurta kabuğu tozu
Önceden kurutulmuş muz kabukları 7-10
3 tatlı kaşığı epsom tuzu
15ml seaweed
10ml humic
30ml keçiboynuzu özü
3-5mg great white mikoriza
Bütün malzemelerimizi blender ile 2-3 dk karıştırıp küçük parçalar halinde karışım hazır.
tercihen 15 litre kova. İçerisine güçlü bir hava pompası ile sürekli hava veriyoruz.
18-24 saat içerisinde Demliyoruz. Ardından 24 saat karanlıkta bekletip kullanabiliriz.
DD051080-94-FF-444-D-B769-30-E4-C442-FE16 hosted at ImgBB
Image DD051080-94-FF-444-D-B769-30-E4-C442-FE16 hosted in ImgBB
ibb.co
09-A98-E44-C951-4202-9-D93-F194-E1-CE26-DE hosted at ImgBB
Image 09-A98-E44-C951-4202-9-D93-F194-E1-CE26-DE hosted in ImgBB
ibb.co
33666271-AC4-B-4577-810-E-5470-DBC5-B403 hosted at ImgBB
Image 33666271-AC4-B-4577-810-E-5470-DBC5-B403 hosted in ImgBB
ibb.co
NOT: yumurta kabukları tamamen kurumalı aksi taktirde içindeki sirke suyun pH ını aşırı düşürecektir. Karışımdaki hava motoru sürekli çalışmalı hava durduğu andan itibaren mikorizalara veda ediyoruz.
İçeriğinde calsiyum magnezyum potasyum barındırıyor. Mikoriza mantarları karışımdaki bütün besinleri parçalayıp bitkinin direkt alabileceği kıvama getiriyor. köklerine hızlı bir şekilde emilimini sağlıyor.