psypanic
Üye
BÖLÜM 1 İLK AŞAMA
BÖLÜM 2: Sömekler ŞEKİLLENMEYE BAŞLADIKTAN SONRA
Siz değerli forum sakinlerininde verimi arttırmak için çeşitli taktikleri varsa lütfen bu konu altında paylaşınız. Teşekkürler.
- Yüksek verimli genetik seçin - Verimli genetik verimli tomurcuk demektir.
- Doğru sayıda bitki yetiştirin - Bitki sayısını alanınızla eşleştirin ve ışığı büyütün. Genellikle birkaç büyük bitkinin aksine daha küçük bitkilerle daha büyük verim alırsınız.
- Doğru saksıları kullanın - Kurulumunuz için doğru saksı tipini ve boyutunu seçin. Havlı saksılar ve kumaş saksılar büyüme oranlarını arttırır. Çok büyük saksılar büyümeyi yavaşlatırken, çok küçük saksılar bitki boyutunu kısıtlar.
- Coco veya hidro tercih edin. - Toprakta yetiştirilen bitkiler genellikle coco veya hidroponik olarak yetiştirilen bitkilerden biraz daha yavaş büyür. Daha hızlı büyüme = yılda daha fazla hasat.
- Bitkilerin büyümesine yön vermek. - Vejetatif aşamada bitki eğitimi verimi arttırmanın etkili ve ücretsiz bir yoludur.
- İyi besin ve takviyeleri seçin.
- Bitkileri en verimli boyuta getirin - Çok küçük bitkiler alan israfına ve verimine zarar verirken, çok uzun bitkiler gereksiz ekstra zaman alır.
BÖLÜM 2: Sömekler ŞEKİLLENMEYE BAŞLADIKTAN SONRA
- Işık yoğunluğunu artırın - Işık bitkilerinizi besler.
- Çiçeklenme için doğru spektrum ışıklar kullanın - Sömekler oluşurken LED'ler, LEC / CMH veya HPS büyüme ışıkları en iyisidir. Düşük kaliteli LED'lerden kaçının!
- Sömekler oluşurken çiçeklenme spektrumu verin - Diğerleri arasında kırmızı ve çok kırmızı içermelidir.
- Önerilen yaprak dökümü programını uygulayın - Temel olarak, daha büyük, daha sıkı tomurcuklar için çiçeklenmenin başlangıcında ve ortasında yaprakları çıkarın.
- Büyük sorunlardan kaçının. Bitkiyi iyi izleyin.
- Sıcaklık ve nemi kontrol edin - İyi hava dolaşımı, çok sıcak veya çok nemden kaçının.
- Bitkileri doğru zamanda hasat edin - Özellikle erken hasat etmeyin!
Siz değerli forum sakinlerininde verimi arttırmak için çeşitli taktikleri varsa lütfen bu konu altında paylaşınız. Teşekkürler.