Çöpünüz İle Nasıl Edible Yapılır

CigaraMakinesi

Yeni üye
Öncelikle konuya bir açıklık getiriyim kankalar, çöp olarak kast ettiğim şey burda ABV, peki ABV nedir, Already Been Vaped yani hali hazırda vapelenmiş sömek. Herşeyden önce bir vape'e ihtiyacımız var. Ben sağlıki nedenlerden başladım bu vape işine, çok cigaradan bronşit astım ortaya karışık hastalıklar yaşıyordum ve bunun sebebinin cigara içmek olduğunun farkındaydım günde 3 4 gram içiyordum ama ne yaparsın bu bi aşk, hayat meselesi moruk benim bu mereti tüketmem lâzımdı çözümü vapelemekte buldum, size gerçekten bu vape işini ne kadar övpersem azdır hem sağlığınızdan olmuyorsunuz hem de cigaradan alabildiğiniz verim ciddi bir oranla artıyor. Şöyleki ben Volcano adlı baba bir cihaz kullanıyorum ama çokta onemli değil ne ile vapelerseniz vapeleyin, vapelerken çok yüksek derecelere çıkmazsanız verdiğim tarifle güzel kafa yapan cigaralı coconut oil yapabilirsiniz. Bu tarifi yapmanın bin bir türlü farklı metodlarla yapmak mümkün, ben en kolayını anlatacağım eğer ilginizi çekiyorsa internetten araştırın derim. ABV cigaralı hindistancevizi yağını yapmak ham cigaralı şeyleri yapmaktan çok daha  kolay bir süreç ve çok daha az hata payı var çünkü zaten önceden vapelediğimiz için cigaramız hali hazırda dekarboksile. Yani vapelenirken ısıdan geçtiği için dekarboksile olduğundan cigaramızı fırınlamanıza falan gerek yok.

Malzemeler:
1.Tercihen en az 15 gram ABV ama istediğiniz miktarla yapabilirsiniz ( önceden içtiğimiz için cigaramızı güçlü olması için ne kadar bol okadar iyi)
2.Tencere
3. Havlu
4. Hindistan cevizi yağı 
5. Süzgeç

Tarif:
1. Öncelikle tencerimizin içine havlumuzu koyuyoruz bunun sebebi cam sıcak metalle temas edip kırılmasın.
2. Öncelikle tenceremize şu dolduruyoruz orta yüksek ateşte suyumuzu ısıtmaya başlıyoruz.
3. Kavanozumuzun içine 1:1 orala yani ABV'yi kaplayacak şekilde hindistan cevizi yağımızı ve ABV'mizi ekliyoruz ve kavanozun kapağını kapatıyoruz 
4. Suyumuzun hafiften kaynamaya başladığını gördüğümüzde kavanozumuzu tencerenin içindeki havlunun üstüne bırakıyoruz.
5. Neredeyse yapılacaklar bitti geriye kalan sabır, tenceredeki su kaynağından dolayı su buharlaşıcaktır su azaldıkça takviye yapın ve kavanozunuzu 3 buçuk 4 saat tencerede tutun.
6. Kavanozu alın bir süzgeç ile yağı herhangi bir kaba süzün ve kaşık yardımıyla süreçteki coğrafya bastırarak kalan yağı çıkartın.
7.(Opsiyonel) yağınızın içine az miktarda şu ekleyin ki buzdolabından çıkartınca yağı kaptan çıkartmak kolay olsun.
Yağınız hazır afiyetle yiyin, kahvenize atın, mantarla karıştırıp yiyin, yaratıcılaşın. Haydi iyi kafalar kankalar
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
    K Kolpa.: * ****** **** ***** ********* ******* **** ***** **** ****** ***** ********* +1
    Üst