Tohumsuz Esrar

Woppy
Woppy
Ne demek kbk elden birşey gelirde ne mutlu ben iki panelin + ve - lerini tek tek bagladım sonra - 4 adet + 4 adet olarak ayırdım ve bir tane büyük klips e bagladım klipsin öbür ucunda driverdan cıkan + ve - kabloyu bagladım driverın cıkısında belirtiyor - ve + yı biri kırmızı biri siyah kablo bu sekilde bagla yoluna bak knk umarım hlg de ısınmıyordur kullanan birkaç kişi ısınmadıggını söyledi.
Woppy
Woppy
Bende xlg var havalar sıcak ister istemez panellerde ısınıyor panellere 2 adet 220v fan bagladım aliminyum blogun arka tırtıklı yüzüne driver da ısınıyor haliyle bende driverı o fanların üstüne koydum driverın etrafından dolanan hava driverı spgutuyor fanlar güçlü olduğu için pannelerde soguyor. Pannellrin ön yüzüne değ elin yanmaz knk o derece spguyor. Tek tas d aiki kuş vurdum ;)
sonerads
sonerads
Sagol kankam. Dedigin gibi yapacagim bugun driverlar da geldi, hlg 48b almistim adam 48ab gondermis, bu daha iyiymis sanirim biraz arastirdim da. Haftasonu montaj yapip calistirmayi denicem. Muhtemelen bir konu acarim, seni de etiketlerim, en azindan baskalari da faydalansin. Cok sagol tekrardan iyi growlarin olsun:)

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • TabldotLife TabldotLife:
    hahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahahahahahaha **** hahahaha* **** **
  • VisneliKadayif VisneliKadayif:
    ******* ******* hahahaha*
  • TabldotLife TabldotLife:
    ***** ***** *** ***** ****** ********* hahahaha* ****** ****** *******
  • VisneliKadayif VisneliKadayif:
    *** ********
    +1
  • TabldotLife TabldotLife:
    ** **** ***** hahahaha* ****** ** ** *** *** ******* **** ***** ******* ********* ****** ** ***** *****
    TabldotLife TabldotLife: ** **** ***** hahahaha* ****** ** ** *** *** ******* **** ***** ******* ********* ****** **...
    Üst