kimyasal ve doğal gübreler arasındaki farklar

Rojex

Yeni üye
herkese hayırlı ve huzurlu bir ramazan geçirmesini temenni ederim.
bundan 1 ay önce hasatımı tamamlamış olup bazı sebeplerden dolayı buralara bakamadım aklımı karıştıran bir kaç soru var onları sormak istiyorum değerli cevaplarınızı bekliyorum.
ben advantec nutrients gübreleriyle 6 photo yaptım ilk growumdu bitki başı 100 g kuru hasat aldım. sarıp içtiğimde kafası güzel ama aromanın dehşet verici içilmicek bir tadı kaldı son 2 hafta 25lt saksılarıma 75 lt flush attım, ve sonrasında 2 hafta sadece keçiboynuzu ile besleme yaptım.
Bunun nedeni kullanmış olduğum advantec gübresinden mi kaynaklanıyor ? koku ve aroma güzel olmayınca ve ispanya hollanda sigarası içmeye alıştığım için hasat öylece duruyor bir hafta tükettim psikolojimin ve ciğerlerimin daha berbat bir hale gelmesini gözlemledim bunun sebebinin gübre olduğunu düşünüyorum. yaptığım araştırmalar sonucu doğal gübrelerin kök organizmasını daha yavaş çalıştırıp daha sağlam kökler oluşturduğu için nihai aroma ve kokusunu net bir şiekilde ortaya çıkarttığını okudum. ve şimdi organik gübre ile 5 photo yapmayı düşünüyorum. bu sorunu organik gübrelerle çözebilirmiyim nedir bu işin aslı bilen değerli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
 

muadip

Müptezel
Merhaba kanka benim finalde uyguladiklarimi yazayim sana sen karar ver.
1. Flush gubresi ile guzelce saksilarimi yikarim. Bir hafta boyunca sulama yapmam toprak kurumadan 2 gun önce fan yapraklarini temizler topragin kurumasini beklerim. Bitki kendi bünyesindeki enerjiyi iyice tuketir.
Bitki öldü ölecek durumda iken keser ters asarim.
Kabin ici sicaklik 24 derece kabin ici nem 60 ayarlar karanlikta birakirim citir citir olana kadar dallar.
2 somek temizliği seker yapraklarini iyice someklerden temizlerim. Tat olayini baya etkiliyor.
Aroma koku icinde hava almayan kavonozda someklerimi kurlerim. Kavonoz ici nemi 60ile 65 sevilerinde tutarım. Karanlik ve oda sıcaklığında biryerde muhafaza ederim. Tat koku aroma belli bir sure sonra iyice oturur. Afiyetle içerim.
 

Rojex

Yeni üye
kanka illaki tat aroma ve koku olacaktır bu işlemlerdeb sonra benim hasattada oldu ama aradığım tad ve koku bu değil orjibnal sigara içen biri ne demek istediğimi anlayacaktır. sen hangi gübreyi kullanıyorsun ?
 

muadip

Müptezel
kanka illaki tat aroma ve koku olacaktır bu işlemlerdeb sonra benim hasattada oldu ama aradığım tad ve koku bu değil orjibnal sigara içen biri ne demek istediğimi anlayacaktır. sen hangi gübreyi kullanıyorsun ?
An serisi kullandim hep suan canna coco kullaniyorum. Orjinal sigara dedigin kanka guzelce temizlenmis guzelce kurlenmis tadı kokusu aroması oturmuş sigaraya orjinal diyosun :) sen guzelce kurledinmi ?
 

Rojex

Yeni üye
kanka ben 2 hafta kürledim güzelce ilk hafta kavanoz kapaklarını açıp salladım ama sanırsam kuruma esnasında sıcaklıktan dolayı olması gerek biraz nemli kaldı acaba içindeki tüm suyu kaybetmediği içinmi öyle oldu bilemiyorum.
 

muadip

Müptezel
kanka ben 2 hafta kürledim güzelce ilk hafta kavanoz kapaklarını açıp salladım ama sanırsam kuruma esnasında sıcaklıktan dolayı olması gerek biraz nemli kaldı acaba içindeki tüm suyu kaybetmediği içinmi öyle oldu bilemiyorum.
Kanka senin ictigin orjinal dedigin somekler aylarca kurleniyor. Sonra sofraya geliyor.
 

Rojex

Yeni üye
kanka hiç sanmıyorum yapıştırıp geçiyolarda kürlenmiş oturmuş sigarayı biz nerde bulucaz g 1000 tl derler
 

Rojex

Yeni üye
tohum çok önemli bence orjinal tohum bulup yeni organik growa başlayacağım tüm sorularımın yanıtını bulacağım inş.
 

istr

Ordinaryüs
Ben de advanced nutrients ile hasat aldım. 11 lt saksıya 40 lt civarı flush attım son 10 litreyi keçi boynuzu ile attım. Kuruyunca da karanlıga alıp kestim aroması da kokusu da güzeldi. Eğer kuruma ortamı sıcaktı ise hızlı kurumuştur. İçi klorofil dolu kalmıştır. Klorofil bide kürlemeyle birleşince zehir gibi koku ve aroma yapar
 
herkese hayırlı ve huzurlu bir ramazan geçirmesini temenni ederim.
bundan 1 ay önce hasatımı tamamlamış olup bazı sebeplerden dolayı buralara bakamadım aklımı karıştıran bir kaç soru var onları sormak istiyorum değerli cevaplarınızı bekliyorum.
ben advantec nutrients gübreleriyle 6 photo yaptım ilk growumdu bitki başı 100 g kuru hasat aldım. sarıp içtiğimde kafası güzel ama aromanın dehşet verici içilmicek bir tadı kaldı son 2 hafta 25lt saksılarıma 75 lt flush attım, ve sonrasında 2 hafta sadece keçiboynuzu ile besleme yaptım.
Bunun nedeni kullanmış olduğum advantec gübresinden mi kaynaklanıyor ? koku ve aroma güzel olmayınca ve ispanya hollanda sigarası içmeye alıştığım için hasat öylece duruyor bir hafta tükettim psikolojimin ve ciğerlerimin daha berbat bir hale gelmesini gözlemledim bunun sebebinin gübre olduğunu düşünüyorum. yaptığım araştırmalar sonucu doğal gübrelerin kök organizmasını daha yavaş çalıştırıp daha sağlam kökler oluşturduğu için nihai aroma ve kokusunu net bir şiekilde ortaya çıkarttığını okudum. ve şimdi organik gübre ile 5 photo yapmayı düşünüyorum. bu sorunu organik gübrelerle çözebilirmiyim nedir bu işin aslı bilen değerli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Dostum yorumun yanlış bende bundan 45 önce hastımı aldım aynı ürünleri.kullanım ve sadece bir sefer fush yaptım ben tohum olarak Bruce banner kullandım içimi o kadar keyifli ve kafası güzelki anlatamam kullandığın ttohum nedir senin
 

Night owl

Müptezel
tohum çok önemli bence orjinal tohum bulup yeni organik growa başlayacağım tüm sorularımın yanıtını bulacağım inş.
Orjinal tohum olmadan organik işine girmeni tavsiye etmem tecrübe ettim marul oluyor sakın orjinal de tat aroma koku para yetmez ama çok güçlü olmuyor ama değer gurme işi avrupada hidroponik sigara müptelası değilde bu işin bu tarafındaysn tavsiyemdir
 

Grow Muhabbetleri
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • deyorke Chat bot:
    ******* *** ******* *** *** *********
  • Y Chat bot:
    ******* *** **** *** *****
    Y Chat bot: ******* *** **** *** *****
    Üst